Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Az Állatkert minden évszakban életre szóló élmény! 2019. június 6.

Vannak, akik éves bérletükkel szinte minden nap eljönnek hozzánk. És vannak olyanok is, akik legszívesebben minden évszakban megnéznék egyszer az Állatkert csodálatos parkját, az állatokat. Nekik ajánljuk az új „Négyévszakos” bérletünket.

A „Négyévszakos" bérlet azt jelenti, hogy 3 látogatás áráért 4 alkalommal látogathatod meg az Állatkertet! Ne maradj le semmiről, hiszen az Állatkert minden évszakban más és más csodálatos élményeket kínál! Közkívánatra megkezdtük a „Négyévszakos bérlet" értékesítését. A kedvező árú bérlettel a váltás napjától számított 365 napon belül, 4 alkalommal tehetsz látogatást Állatkertünkben. Három látogatás időpontja tetszőlegesen megválasztható, a negyedik látogatás viszont csak november, december vagy január hónapokban lehetséges. Hogy ne maradj le a kert téli arcáról sem.

Az újonnan értékesített bérleteink plasztik kártyára készülnek, helyben megvárhatod az Állatkert Főbejáratánál levő Ajándékboltban létesített bérletirodában! Már fotót sem kell magaddal hoznod – kivéve, ha ajándékba veszed valakinek a bérletet. Bérletértékesítés csak itt lehetséges!

További részletek az Állatkert különféle bérleteiről: https://zoobudapest.com/berletek