Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Díjat kaptak az év dolgozói 2016. december 12.

A napokban adtuk át az év dolgozóit elismerő díjakat. A korábbi évek díjazottjaiból álló zsűri a gyűjteményi területről Benyó Károlyné kertésznek, a nem gyűjteményi területről pedig Mikó Mónika munkaügyi előadónak ítélte oda az elismerést.

A Fővárosi Állat- és Növénykertben 2008 óta kerül átadásra az Év Dolgozója Díj. Ezt a díjat minden esztendőben az intézmény két-két olyan munkatársa veheti át, aki kimagasló munkájával kiérdemelte az intézmény dolgozóinak és vezetésének elismerését. A kert valamennyi dolgozója javaslatot tehet a díjazott személyére, a végső döntést pedig a korábbi évek díjazottjaiból álló szakmai zsűri hozza meg.

A 2016-os jubileumi emlékév alkalmából a két díj külön nevet kapott, a kert egykori jeles munkatársainak emlékére. A Lendl Adolf-díjjal a gyűjteményi területen, a Hilbert Rezső-díjjal pedig a nem gyűjteményi területen tevékenykedő munkatársak legjobbjainak munkáját ismerjük el.

Az idei díjak átadására november utolsó napján került sor. A Lendl Adolf-díjat Benyó Károlyné kertész, a Hilbert Rezső-díjat pedig Mikó Mónika munkaügyi előadó vehette át. Szívből gratulálunk a díjazottaknak!

Benyó Károlyné  Mikó Mónika