Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00  Sz-V: 9:00-19:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Elefántgombócot a talajba! 2014. április 3.

Fűre, fára Fáni! Az elefáni-gombóc a legjobb!

Az elefánt erejével ható talajerő-növelő komposzt forgalmazását kezdi az állatkerti Ajándékbolt a hétvégén. Négy elefántunk – a kis Asha és anyukája, Angel, Assam, a papa és Hella, az „öreg hölgy" -„potyadéka" ugyanis valódi kincset rejt, legalább is a kertészkedők számára!

Virágcserépbe, balkonládába, kiskertbe – vagy nagyobba – bátran használható, mert „elefántgombócunk" már komposztált, a talajjavításra optimalizált állapotban kapható. A hosszas komposztálási folyamat eredményeképpen állaga, illata a morzsalékos humuszéhoz hasonló és nagyon gazdagon tartalmazza a növények számára fontos tápanyagokat, nyomelemeket és talajjavító adalékokat. Bevizsgálták mikrobiológiai, élelmezés-egészségügyi és talajhigiénés szempontból is és ezeken az ellenőrzéseken is megfelelt.

Kiváló összetételét jelzi, hogy felhasználása nagyon gazdaságos: egy virágcserépnyi földbe egy jó maréknyi, 10 négyzetméternyi területre másfél kilógrammnyi elegendő belőle!

Az elefánttrágyából készült talajjavító anyagokat már árusítják a világ néhány állatkertjében, - sőt, Nyíregyházán is kapható – de a Főváros vonzáskörzetében eddig nem volt elérhető. Ezentúl viszont nem kell messzire utazniuk azoknak, akik az elefánt erejével szeretnék virágaikat, növényeiket serkenteni: az állatkerti Ajándékboltban, webáruházunkban, valamint az Oázis Kft kertészeti szakboltjaiban megvásárolhatják az „Elefántgombócot", mint az állatkerti állataink hullatékából készült kiváló minőségű komposztot.

Kapható vödrös kiszerelésben, ára:
Kicsi (500 ml) 390 Ft
Nagy (2750 ml) 990 Ft