Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Genesis kiállítás a Műcsarnokban 2017. szeptember 7.

A Műcsarnokban látható fotókiállítás a természet- és állatszerető emberek örömére szolgál, ezért adunk hírt róla honlapunkon. Látogatóink részére a kiállítási jegyre kedvezményt biztosító kupont biztosítunk, amíg a készlet tart!

A világhírű brazil fotóművész, Sebastião Salgado Genesis című kiállításán olyan páratlan természeti fotóalkotások láthatók, amelyeket bátran ajánlunk természet- és állatszerető látogatóink figyelmébe. Nem véletlen, hogy az Állatkert Főigazgatója, dr. Persányi Miklós exkluzív tárlatvezetést is vállalt a Műcsarnokban. 2017. szeptember 10-én 15 órától vehetnek részt a tisztelt érdeklődők ezen a különleges programon, melyre korlátozott számban válthatók jegyek 2500 Ft-os áron a Műcsarnok pénztáraiban és a Jegymesternél.

Az állatkerti látogatók 2017. szeptember 11-30. között (amíg a készlet tart!) állatkerti jegyük megvásárlásakor a Genesis kiállítás jegyvásárlásához igénybe vehető kedvezménykupont kapnak az Állatkert pénztáraiban.

A kupont a Műcsarnok bocsátja ki korlátozott példányszámban. Kérdéseikkel és esetleges észrevételeikkel kérjük, forduljanak a kupon kibocsátójához. A kupon a Genesis kiállítás nyitvatartása alatt egy teljes árú vagy egy családi jegy megvásárlásakor 20% kedvezményre jogosít. Sebastião Salgado Genesis című kiállítása 2017. november 12-ig tekinthető meg a Műcsarnokban (Budapest, Hősök tere). Nyitva: keddtől vasárnapig 10-18 óráig, csütörtökön 12-20 óráig.

További információ: www.mucsarnok.hu