Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Idén nem tartjuk meg az Állatszeretet Fesztivált! 2020. szeptember 14.

És sajnos elmarad az állatkerti halloween is. E két őszi eseményünkön évről évre sokan szoktak részt venni, de úgy látjuk, a jelenlegi helyzetben a felelős döntés, ha idén nem tartjuk meg őket. Állatkertbe jönni viszont továbbra is érdemes!

A koronavírus járvány sok tervünket átírta az idei évben. Mi minden helyzetben azt a megoldást igyekszünk választani, amely minden érintett számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja, de közben a lehető legtöbb élményt és látnivalót biztosítja a látogatók számára. Éppen egy héttel ezelőtt tettük kötelezővé a szájat és orrot eltakaró maszk, kendő vagy sál viselését az állatházakban és más beltéri bemutatóhelyeken (korábban ugyanis csak javasoltuk), azóta pedig alaposan mérlegeltük az őszi rendezvényeinkkel kapcsolatos lehetőségeket is. Végül úgy döntöttünk, hogy sem az állatok világnapjához kapcsolódó, október eleji Állatszeretet Fesztivált, sem pedig a mindenszentek elősetéjéhez kötődő állatkerti halloweent nem tartjuk meg az idei esztendőben.

Ha az Állatszeretet Fesztivál el is marad az idei évben, az állatok szeretete ott van a szívünkben és a lelkünkben: ezzel a szeretettel vesszük körül a gondjainkra bízott élőlényeket, menedéket nyújtva nekik egy olyan világban, ahol a fajok jelentős része a természetben a kipusztulás veszélyével kénytelen szembenézni. Így mindenkit arra bíztatunk, jöjjön el hozzánk, ismerje meg állatainkat, valamint azt a munkát, amelyet az itt dolgozó lelkes szakemberek a ritkulóban lévő fajok megmentése érdekében tesznek!

A tervünk az, hogy az Állatszeretet Fesztivál programjait és az állatkerti halloweent is igyekszünk majd az interneten elérhető digitális tartalmakkal helyettesíteni.