Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Rengeteg élményt adott a gyerekeknek a VakációZoo 2021. augusztus 10.

Felejthetetlen élményekkel lett gazdagabb az a közel félszáz hátrányos helyzetű, általános iskolás korú gyermek, akik július utolsó hetében részt vettek saját szervezésű nyári napközis táborunk, a VakációZoo első turnusában.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Főpolgármesteri Hivatal, a Fővárosi Állat- és Növénykert, az Állatkerti Alapítvány és a Z+D Nagykereskedés összefogásával ingyenes nyári napközis tábort szerveztünk rászoruló gyermekek számára. A résztvevőket a budapesti kerületek önkormányzatai választották ki az adott kerületben élő, hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű, általános iskolába járó gyermekek közül.

Az első turnus már le is zajlott július utolsó hetében, rengeteg érdekes, izgalmas programmal, melyek reményeink szerint olyan életre szóló élményt jelentenek a gyerekek számára, amelyre később, akár felnőttként is szívesen emlékeznek majd vissza.

A VakációZoo augusztus folyamán két újabb egyhetes turnussal folytatódik, turnusonként három korcsoportban, várhatóan száznál is több résztvevővel.