Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Sorban állás nélkül, okostelefonnal is lehet jegyet váltani 2019. július 4.

Mostantól a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikációjával is lehet jegyet váltani az Állatkertbe, ami egyszerű, gyors és kényelmes megoldás plusz költség nélkül. Látnivalóból, programból és élményből pedig igazán nincs hiány nálunk.

Állatkertünkben folyamatosan keressük, hogyan tudnánk mind többet adni azoknak, akik látogatásukkal megtisztelik intézményünket. Ez vonatkozik a látnivalókra, programokra, állatkerti élményekre, de vonatkozik a kényelmi szolgáltatásokra is. Ennek jegyében állapodtunk meg a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-vel, amelynek nyomán mostantól a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül is lehet jegyet váltani az Állatkertbe. A mobilfizetés mindenekelőtt nagyobb kényelmet, és az idővel való jobb gazdálkodást jelent látogatóinknak, hiszen így nem kell sorban állni a pénztáraknál, és egyébként is könnyebb és gyorsabb ez a megoldás. Akár már út közben, például a földalattin utazva is el lehet intézni a jegyvásárlást. A mobilfizetés emellett környezetvédelmi szempontból is szerencsésebb, hiszen így kevesebb papír fogy, nem is beszélve a készpénzmentes fizetési formák többi szokásos előnyéről.

Fontos tudnivaló, hogy a mobilfizetéssel megváltott belépőjegyek ugyanannyiba kerülnek, mintha az ember a jegypénztárnál váltaná meg őket, semmilyen plusz költség nem terheli a mobilos jegyváltást. A dolog technikailag is nagyon egyszerű. Csupán le kell tölteni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikációt, ki kell választani a megvásárolni kívánt jegytípust, majd a vásárlás után a rendszer egy QR kódot küld a felhasználónak, ezt kell bemutatni a kapun való belépéskor. A belépő a vásárlás után azonnal elérhető, nincs szükség átfutási időre vagy nyomtatásra. Az állatkerti belépőjegyekről további információk itt olvashatók, a jegyek mobilfizetéssel történő megváltásáról, illetve az applikációról pedig a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. honlapján érhetők el további részletek.

Természetesen a mobilfizetéses jegyváltás mellett a korábbi, hagyományos jegyvásárlási lehetőségek is megmaradnak, így mindenki kiválaszthatja, melyik számára a legjobb, leginkább kényelmes jegyvásárlási mód.

A mobilfizetés lehetőségnek bevezetése annál is inkább indokolt, mivel Állatkertünk az ország leglátogatottabb kulturális, közművelődési intézménye, amelyet évente mintegy egymillióan keresnek fel. Január elsejétől mostanáig már így is csaknem félmillió látogatónk volt. A félmilliomodikként érkező látogatónak egy 4 évszakos bérlettel fogunk majd kedveskedni. A 4 évszakos bérlet egy az idei szezonban újonnan bevezetett bérlettípus, amely három jegy áráért négy látogatásra jogosít fel, amelyek közül azonban egy a téli időszakban vehető igénybe.

A mobilfizetés lehetőségének bevezetése egyébként azért is időszerű, mert mostanában különösen sok érdekes program, látnivaló és újdonság várja Állatkertünkben a nagyközönséget. Nap mint nap rengeteg „Légy ott!" élményprogram kínál különleges élményeket a látogatóinknak, a decemberben megnyílt Cápasuliba a közelmúltban érkeztek újabb cápák, és sok állatunknál gyermekáldás is volt mostanában. Arról, hogy milyen újdonságaink vannak éppen, híreink között rendszeresen beszámolunk.