Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Tegye az Állatkertet a fa alá! 2015. december 12.

Az Állatkert egésze persze nem fér be egy karácsonyfa alá sem, de az állatkerti bérlet, vagy egy-egy állat jelképes örökbefogadása nagyszerű karácsonyi ajándék lehet az állatbarátoknak. Érdemes körülnézni az ajándékboltunkban is.

December 15-től 23-ig tart az Állatkerti Alapítvány karácsonyi örökbefogadási akciója. Egy-egy állat jelképes örökbefogadása az ajándékozott számára kedves karácsonyi meglepetés lehet, s egyúttal nemes célokat is szolgál. Éppen ezért sokan élnek is ezzel a lehetőséggel. Az Állatkerti Alapítvány díszes karácsonyi oklevelet állít ki az örökbefogadásról, s az akció keretében számos további kedvezményt és meglepetést is kínál. Emellett az alapítvány által fenntartott állatkerti ajándékboltban is számos ajándék közül lehet válogatni, többek között az ország legnagyobb plüssállat kínálatából is. Ráadásul december 11-től 23-ig három budapesti bevásárlóközpontban (Arena Plaza, Árkád, Mammut II.) is jelen van az Állatkerti Alapítvány egy-egy kihelyezett standdal és természetesen az interneten keresztül is örökbe lehet fogadni az Állatkert lakóit.

További lehetséges ajándékötletként az Állatkert az állatkerti éves bérletet is ajánlja, sőt, a bérletváltáshoz is kapcsolódik egy adventi akció. Azok ugyanis, akik december 1. és 23. között az Állatkerti Alapítvány irodájában idén lejárt, valamint frissen vásárolt új bérletüket együttesen bemutatják, egy állat jelképes örökbefogadását ajándékba kapják.

Az Állatkert – ahogy az év összes többi napján – az adventi időszakban és az ünnepek alatt is nyitva lesz. A legtöbb napon a szokásos téli nyitvatartási rend érvényes, csupán december 24-én és december 31-én lesz rövidített nyitvatartás. Ezen a két napon az intézmény a szokásosnál korábban, 13 órakor zár, ami azt jelenti, hogy a kapunál 12 óráig lesz lehetséges a belépés, az állatházak pedig 12:30-kor zárnak majd be.