Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Testre szabható kedvezmények a családoknak 2023. május 2.

Aligha van még egy olyan hely az országban, ahol annyiféle jogcímen adnának kedvezményt, mint nálunk. Mától a családi kedvezmények sokkal jobban testre szabhatóak, attól függően, hogy hány gyermek van, illetve gondoltunk az egyszülős családokra is.

Évszázados hagyomány Állatkertünkben, hogy nemcsak egyféle jegyár létezik, hanem kedvezményeket kínálunk a gyermekeknek, a diákoknak, a szépkorúaknak, illetve jelentős kedvezménnyel várjuk a családokat is.

A családok között persze nagy különbségek lehetnek, nemcsak a gyerekek számában, hanem abban, hogy akadnak egyszülős családok, illetve mozaikcsaládok is. A családi jegyek viszont sok helyen nem igazán rugalmasak. A mai naptól május 2-től bevezetett új belépőjegyek között testre szabható családi jegyeket kínálunk, így van 1+1-es, 1+2-es, 1+3-as és 1+4-es egyszülős, illetve 2+1-es, 2+2-es, 2+3-as és 2+4-es családi jegy is, sőt, a családi jegy akkor is testre szabható, ha négynél több gyermek van. Ugyanez a testre szabhatóság a bérleteknél is megjelenik.

Annak érdekében, hogy az egyszülős családok szempontjait is minél inkább figyelembe tudjuk venni, Állatkertünk több más szervezet mellett együttműködik az Egyszülős Központtal, illetve az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvánnyal.

Állatkertünk belépőjegyeinek és bérleteinek árairól, illetve az igénybe vehető kedvezményekről minden részlet elolvasható itt.