Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Új online jegyértékesítési és programkommunikációs honlappal várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert 2023. január 25.

2023. január 24-től a jegy.zoobudapest.com és a tickets.zoobudapest.com oldalon kényelmi díjak, rejtett költségek nélkül új online jegyrendszerünk várja az Állatkert látogatóit.

Az állatkerti belépőjegyek mára közkedvelt széles választékából, egyszerűen, regisztráció nélkül, akár mobiltelefonnal percek alatt megvásárolhatja jegyeit a jegy.zoobudapest.com és a tickets.zoobudapest.com oldalon. Töltse le jegyvásárlási segédletünket itt! 

Mivel az online vásárlás bármikor elérhető, nem kell a nyitvatartási időt figyelni, hiszen a jegy.zoobudapest.com oldalunkról bármikor kiválasztók a megfelelő jegytípusok és néhány kattintással megvásárolhatók a belépők. E-jeggyel még soha nem volt ilyen kényelmes a látogatás, mert sorban állás nélkül a Főkapuban és a Holnemvolt vári kapuban telefonról is bemutatható a pdf-ben kapott elektronikus belépő. Töltse le jegyvásárlási segédletünket itt!

Közkívánatra elindítjuk népszerű, Esti séták az Állatkertben programunk önálló weboldalát is, az eveningwalks.zoobudapest.com címen. Új honlapunkon exkluzív sétáink kulisszatitkaiba és rejtelmeibe vezetjük be az érdeklődőket. A tervezett, vezetett séták pedig tematikus bontásban megtalálhatók sétanaptárunkban egészen április végéig. Így minden kedves látogatónk megtalálhatja számára legizgalmasabb esti programját érdeklődési körének megfelelően.

Bízunk benne, hogy új, korszerű digitális felületeink látogatóbarát szolgáltatásai valamennyi igényt kielégítik és további fejlesztéseinket is megelőlegezik.

Minden kedves látogatónkat várjuk téli programjainkon. Programnaptár ITT!