Nyitvatartás

H-V: 9:00-16:00 

Részletek>>>

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Hírek, események

Ilyen volt a Kutatók Éjszakája az Állatkertben2022. október 14.

A közelmúltban volt a Kutatók Éjszakája, amelyen idén először Állatkertünk is részt vett. Ismeretterjesztő előadásokkal és interaktív állomásokkal nyújtottunk betekintést az állatkertészet titkaiba a tudományok iránt érdeklődőknek.

Megújul a tigrisek és a leopárdok lakhelye2022. október 13.

A munkálatok ideje alatt előfordulhat, hogy az itt lakó állatok egy részét átmenetileg nem láthatja a közönség. Ezért mindenki megértését és türelmét kérjük, de ez kell ahhoz, hogy a szóban forgó állatok lakóhelyét korszerűsítsük

Az állatkerti állatgondozók világnapjára2022. október 5.

A tegnapi nap nemcsak az állatok világnapja miatt volt nevezetes: október 4-én ünnepeljük az állatkerti állatgondozók világnapját is. Itt az alkalom, hogy felhívjuk a figyelmet ezekre a sokoldalú szakemberekre és köszönetet mondjunk a munkájukért!

Köszönjük az 1% támogatást!2022. szeptember 20.

A nemrég megkapott friss adatok szerint több mint 21 millió forinttal támogatták Állatkertünk közhasznú céljait mindazok, akik személyi jövedelemadójuk egy százalékát 2022-ben nekünk ajánlották fel. Ezúton is nagyon köszönjük!

„A hatalmas erdő” – a Brazil Nagykövetség fotókiállítása az Állatkertben2022. szeptember 15.

Október 21-ig láthatja a nagyközönség ezt a tegnap megnyílt különleges tárlatot, amelyet gyönyörű felvételeken keresztül mutatja be Brazília jellemző élőhelyeit, az ott élő flórát és faunát, valamint fenntartható gazdálkodást szolgáló projekteket is.

Több mint hétezren voltak a Sérült Gyermekek Napján2022. szeptember 14.

Harmincadik alkalommal voltunk házigazdái az ÉFOÉSZ Sérült Gyermekek Napjának. A hétfőn megtartott eseményen összesen 7286 fő vett részt. A fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok és segítőik az ország minden tájáról érkeztek.

Élményeken keresztül tanít az Állatkert2022. szeptember 9.

Legújabb kisfilmünkben elkötelezett zoopedagógusaink mutatják be, mi mindennel várjuk az óvodások, általános és középiskolások csoportjait, illetve, hogy mit kínálunk a pedagógusoknak, akik tanulmányi csoporttal keresik fel Állatkertünket.

Egy megható üzenet2022. szeptember 6.

Már beszámoltunk arról a szomorú hírről, hogy legidősebb zsiráfunk, Santana néhány napja végelgyengülésben elpusztult. Nem sokkal ezután egy rajzolt zsiráfportrét találtunk a Szavannaház egyik ajtajára tűzve, „Nyugodj békében, Santana” felirattal.

Elkezdődött a tanév az Állatkertben is2022. szeptember 2.

Lelkes zoopedagógusaink az idei tanévre is változatos pedagógiai programkínálatot állítottak össze a tanulmányi csoportok számára. Az igénybe vehető pedagógiai lehetőséget október elsején nyílt napon mutatjuk be a pedagógusoknak.

Santana emlékére2022. augusztus 29.

Ezt a hetet egy szomorú hírrel kell kezdenünk, a hétvégén ugyanis sajnos elhagyta az árnyékvilágot Állatkertünk legidősebb, és egyben Európa egyik legkorosabb zsiráfja, Santana, aki éppen negyedszázada volt kertünk lakója.