Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Hírek, események

Visszatértek a természetbe a mentett parlagi sasok2019. november 7.

Két mentett parlagi sast engedtünk szabadon partnereinkkel. A fokozottan védett madarak közül az egyik, egy Somogyvámos mellett talált, mérgezéses tüneteket mutató állat a mi mentőközpontunkban nyerte vissza az egészségét.

Őszi sünmentés2019. október 24.

Az őszi időszakban az avarégetés éppúgy fenyegeti a vadon élő sünöket, mint az, hogy a nyár végén született fiataloknak nincs elég idejük arra, hogy elérjék a megfelelő kondíciót a téli álom megkezdéséig. Segítsünk nekik együtt!

November 3-ig élj a lehetőséggel!2019. október 18.

Nézd meg bevezető áron a Holnemvolt Várat!

Csempészett kecskerákok mentése2019. október 7.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai múlt hónapban 91 védett kecskerákra bukkantak egy külföldi gépjármű utánfutójában az M5-ös autópályán. A lefoglalt állatokat szakértő munkatársaink vették gondjaikba.

Együttműködés a mentett vadállatokért2019. október 3.

Új bemutató mentőközpont, férőhelyek a mentett állatoknak, úgy gyógyászati és diagnosztikai eszközök, nemzetközi konferencia és tapasztalatcsere – csak néhány példa, mi minden valósult meg a ZOO4NAT program keretében a mentett állatokért.

Nincs gorilla a szertárban?2019. szeptember 24.

Nincs az az érdekes tanóra vagy óvodai foglalkozás, amelyik felérne egy állatkerti látogatással! Élőben látni és megtapasztalni az élővilág sokféleségét nagyszerű élmény, és pedagógiai szempontból is igen hatékony módja az ismeretszerzésnek.

Huszonyolcadszorra is Sérült Gyermekek Napja2019. szeptember 17.

Nyolcezer fogyatékossággal élő gyermeknek és fiatalnak szereztünk egy újabb szép napot a hétfői Sérült Gyermekek Napján, amelyet az ÉFOÉSZ-szel közösen 1992 óta minden év szeptemberében megszervezünk.

Kerecsensólyom mentés összefogással2019. szeptember 2.

Félixnek, a fészekből kizuhant kerecsensólyomnak mindkét lába törött volt, amikor hozzánk került, ám sikerült teljesen rendbe hozni, és a teljesen felgyógyult madár azóta már vissza is került természetes élőhelyére.

Góréson tanulnak repülni a nálunk kikelt gólyák2019. augusztus 16.

Mentett gólyáink egy részét ugyan már nem lehet szabadon engedni, de nálunk kikelt fiókáikat igen. Idén öt fióka cseperedett fel náluk, a Nagy-tavon és a Margitszigeti Kisállatkertben, és most már repülni tanulnak a hortobágyi Górés-tanyán.

43 mentett madár térhetett vissza a természetbe2019. augusztus 2.

Az állatok sérülten, legyengülve, illetve elárvult fiókaként kerültek be hozzánk, de hála állatorvosainknak, és bemutató mentőközpontunk, a Sünispotály dolgozóinak, most már emberi segítség nélkül is tudnak boldogulni.