Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Fizetési lehetőségek, kedvezmények

Széchenyi Pihenőkártya

 

 

Az OTP az MKB és a K&H bankok által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP Kártya) is megvásárolhatod állatkerti belépőjegyedet.

Az MKB Banknál bekövetkezett változások miatt az Állatkert az új, MBH Bank által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártyát is elfogadja.

A SZÉP kártyákat kasszáinkban és a kioszk automatáinkon történő vásárláskor lehet felhasználni. Online vásárlás esetén Állatkertünk még nem fogad el Széchenyi Pihenőkártyát.

Edenred

2017. május 19-től Edenred Ajándék kártyákkal és Edenred Ticket Culture kártyával is fizetheted állatkerti belépőjegyedet.

2023. novemberétől az Edenred Rewin márkanévvel működik tovább, ezért ősszel az Edenred kártyaprogramja lezárásra kerül. Az Edenred kártyák a rajtuk feltüntetett érvényességi idő helyett csak 2023. december 31-ig lesznek felhasználhatóak. Bővebben az Edenred kártyákról >>> 

Budapest CardBudapest Kártya

Érvényes Budapest Kártyával 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg egyéni belépőjegyedet (felnőtt, diák, nyugdíjas, gyermek) a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.
A kedvezmény visszavonásig érvényes, csoportos, családi és egyéb kedvezményes jegyekre nem vehető igénybe. Egy kártyával csak egy fő részére váltható kedvezményes belépőjegy.

Bővebben a Budapest Kártyáról >>>

 

Kultúra utalványok

A tulajdonosváltás következtében az utalványok elfogadásban nem várható változás: novembertől Rewin néven, új külsővel is elfogadásra kerülnek a megszokott utalványok.

Jegyvásárlás alkalmával az alábbi utalványokat fogadjuk el:

Kérjük, hogy felhasználásnál vedd figyelembe, hogy az utalvánnyal történő fizetésnél készpénzt nem áll módunkban visszaadni!

Minicards kártya felfüggesztése

A Minicards rendszerében 2007-ben kiadásra került kártyát 2017. június 18. után nem áll módunkban elfogadni.
Intézkedésünk a kártyakibocsátó céggel egyeztetve lép életbe.

A friss terjesztésű kártyák természetesen a rajtuk szereplő feltételek szerint továbbra is felhasználhatóak.

Bankkártya

MasterCard és Visa emblémával jelzett pénztárainkban bankkártyával is fizethetsz.