Jegyárak, jegyvásárlás


A 2020. március 31-ig érvényes elővételi jegyek,
felhasználhatók 2020. december 31-ig.

Nyitvatartás

 

Március 15-től ZÁRVA további intézkedésig

Fizetési lehetőségek, kedvezmények

FIGYELEM!

Az Erzsébet kultúra utalványok és az Erzsébet utalvány plusz kártyák érvényességi ideje legkésőbb 2019. december 31-ig tart. Ezt követően az Állatkert pénztáraiban sem fogadhatjuk el ezeket a fizetőeszközöket.

Széchenyi Pihenőkártya

  

Az OTP az MKB és a K&H bankok által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉP Kártya) is megvásárolhatod állatkerti belépőjegyedet, a rekreációs (szabadidő) keret terhére.

Edenred

2017. május 19-től Edenred Ajándék kártyákkal és Edenred Ticket Culture kártyával is fizetheted állatkerti belépőjegyedet. Bővebben az Edenred kártyákról >>> 
 

Budapest CardBudapest Kártya

Érvényes Budapest Kártyával 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg egyéni belépőjegyedet (felnőtt, diák, nyugdíjas, gyermek) a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.
A kedvezmény visszavonásig érvényes, csoportos, családi és egyéb kedvezményes jegyekre nem vehető igénybe. Egy kártyával csak egy fő részére váltható kedvezményes belépőjegy.

Bővebben a Budapest Kártyáról >>>

 

Erzsébetváros Kártya

Az Erzsébetváros Kártya birtokosa 700 Ft-ért léphet be az Állatkertbe. A jegyváltáshoz a kártya bemutatása szükséges! Az Erzsébetváros Kártya nem átruházható, kizárólag a kártyabirtokos részére biztosítja a kedvezmény igénybevételét. Az Erzsébet Kártya felnőtt korú birtokosának kíséretével állatkerti látogatásra érkező, erzsébetvárosi családok gyermekei számára (18 év alatti diákok, illetve 14 év alatti gyermekek) az Állatkert szintén lehetővé teszi kedvezményes belépőjegy vásárlását, 400 Ft / fő áron. Ehhez jegyvásárláskor kérjük bemutatni a gyermek lakcímkártyáját, amely igazolja, hogy a gyermek erzsébetvárosi lakos. Ennek hiányában csak teljes árú belépőjegyet tudunk kiadni!

Az Erzsébetváros Kártyára vonatkozó kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. Erzsébetváros Kártyával állatkerti belépőjegy nem vásárolható elővételben, a megváltott belépőjegy nem váltható vissza és nem átruházható. Belépéskor kapus munkatársaink szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik az Erzsébet Kártya és a lakcímkártya alapján a megváltott jegyre vonatkozó jogosultságot. Bármely tapasztalt visszaélés esetén a Kártyabirtokos adatai rögzítésre kerülnek, és jelentési kötelezettségünk áll fenn a Kártyakibocsátó felé.

Az Erzsébetváros Kártya kedvezményes jegyével érkező látogatóinkra is vonatkozik az Állatkert érvényben levő Látogatási szabályzata.

 

Zuglókártya

A Zuglókártya birtokosa 20% kedvezménnyel válthat belépőjegyet az Állatkertbe. A jegyváltáshoz a kártya bemutatása szükséges! A Zuglókártya nem átruházható, kizárólag a kártyabirtokos részére biztosítja a kedvezmény igénybevételét. A Zuglókártya felnőtt korú birtokosának kíséretével állatkerti látogatásra érkező, zuglói családok gyermekei számára az Állatkert szintén lehetővé teszi kedvezményes belépőjegy vásárlását, amennyiben a gyermek is rendelkezik Zuglókártyával.

A Zuglókártyára vonatkozó kedvezmény nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. Zuglókártyával állatkerti belépőjegy nem vásárolható elővételben! A megváltott belépőjegy nem váltható vissza, nem átruházható, nem továbbértékesíthető. Belépéskor kapus munkatársaink szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik a Zuglókártya és a lakcímkártya alapján a megváltott jegyre vonatkozó jogosultságot. Bármely tapasztalt visszaélés esetén a Kártyabirtokos adatai rögzítésre kerülnek, és jelentési kötelezettségünk áll fenn a Kártyakibocsátó felé.

A Zuglókártya kedvezményes jegyével érkező látogatóinkra is vonatkozik az Állatkert érvényben levő Látogatási szabályzata.

 

Kultúra utalványok

Jegyvásárlás alkalmával az alábbi utalványokat fogadjuk el:

Kérjük, hogy felhasználásnál vedd figyelembe, hogy az utalvánnyal történő fizetésnél készpénzt nem áll módunkban visszaadni!

Minicards kártya felfüggesztése

A Minicards rendszerében 2007-ben kiadásra került kártyát 2017. június 18. után nem áll módunkban elfogadni.
Intézkedésünk a kártyakibocsátó céggel egyeztetve lép életbe.

A friss terjesztésű kártyák természetesen a rajtuk szereplő feltételek szerint továbbra is felhasználhatóak.

Bankkártya

MasterCard és Visa emblémával jelzett pénztárainkban bankkártyával is fizethetsz.