Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

MEGSZŰNT AZ SMS JEGYVÁLTÁS

Kedves Látogatóink! Az Állatkert számára kiemelten fontos, hogy a látogatók kellemes szórakozását minden lehetséges módon elősegítse. Többek között ezért vezettük be korábban az SMS jegyvásárlási lehetőséget. Sajnos a szolgáltatás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis nagyon kevesen használták, és közülük is többen elégedetlenségüknek adtak hangot. Így alapos mérlegelés után az ezzel kapcsolatos szolgáltatói szerződéseket felmondtuk.
Ennek következtében:

  • Vodafone előfizetők 2014. szeptember 1-ig,
  • Telenor és Magyar Telekom mobiltelefon előfizetők pedig 2014. október 1-ig válthattak SMS-ben állatkerti belépőjegyet.


Az SMS-ben váltott belépők a vásárlás időpontjától számított 60 napig felhasználhatók, ezért az utolsó napon megváltott SMS-jegyek felhasználásának legvégső napja:

  • Vodafone esetében: 2014. október 31.
  • Telenor és Magyar Telekom esetében: 2014. november 30.


A mobilszolgáltatók, valamint a szükséges internetfelület szolgáltatója a megjelölt napon leállítja a rendszert, így a továbbiakban semmilyen mód nincs SMS-jegy váltására, illetve felhasználására.

Köszönjük megértésüket.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS
Természetesen az Állatkert továbbra is szeretné a látogatók kényelmét elősegíteni, ezért javasoljuk az  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS használatát!
Így már az állatkerti látogatás előtt otthonról megváltható a belépőjegy, készpénzhasználat és sorban állás nélkül.
A szerzett tapasztalatok alapján folyamatosan dolgozunk a szolgáltató partnerünkkel az online jegyváltási szolgáltatás fejlesztésén.