Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

Nyugdíjas Ősz 2019

Időpont: 2019. október 1. — 2019. november 30.

A Budapesti Állatkert a zsúfolt nyári hónapokat követően idén is lehetőséget biztosít arra, hogy nyugdíjas látogatói kissé nyugodtabb körülmények között, kedvezőbb áron tekinthessék meg a kert látványosságait.

A 2019. október 1-től november 30-ig tartó Nyugdíjashónapok keretében 1500 forintért válthatnak belépőt mindazok, akik:

  • nyugdíjas-igazolással rendelkeznek (kortól függetlenül),
  • vagy betöltötték a 65 éves kort (nyugdíjas jogviszonytól függetlenül).

További kedvezményt nyújt részükre az állatkerti Barlang étterem, amely akciósárú, háromfogásos nyugdíjasmenüvel kedveskedik a vendégeknek. Valamint az Állatkert főbejáratánál található ajándékboltban történő vásárláskor 10% engedményt kapnak az akciós nyugdíjas belépőre jogosult látogatóink. Ezen kedvezmények igénybevétele az akciós nyugdíjas belépőjegy bemutatásával lehetséges.

Szeretettel várjuk Önöket!

FIGYELEM!

Az 1500 forintos kedvezményes nyugdíjas belépőjegy online vagy elővételben NEM kapható. Csak személyesen, pénztárainkban vásárolható meg a látogatás napján. Megváltásához nyugdíjas igazolás, vagy az életkor igazolására alkalmas arcképes igazolvány bemutatása alapfeltétel. A kedvezmény egy főre szól, át nem ruházható, csak az arra jogosult személy veheti igénybe. Az akcióra való utólagos hivatkozással a kedvezmény nem vehető igénybe, előre váltott egyéb típusú jegy becserélése, illetve pénzvisszatérítés nem lehetséges.