Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Állatkertek éjszakája 2022

Időpont: 2022. augusztus 26. 19:00 — 23:59

2022-ben ismét megrendezzük az állatkertbarátok számára az Állatkertek éjszakája programot.

Idén újra izgalmas programokkal várjuk az Állatkert barátait az Állatkertek Éjszakáján. Sok-sok kalandot és látnivalót tartogat a nyár utolsó péntekje.

Fóka show, elefánttréning, cápák közé merülő búvárok mellett a perzsa leopárdok látványetetését is megtekinthetik a látogatók. Botanikai előadás, kígyósimogató, lószerszámos zsákbamacska kvízjáték sem maradhat el, folyamatos programjainkon változatos módon ismerkedhetnek meg a résztvevők az éjszakai állatkerttel.

A Varázshegyben állati show-val várjuk a családokat, a levélvágó hangyák és a denevérek életének rejtélyei mellett lesz kígyóles, és ízeltlábú bemutató, de ismeretterjesztő előadásokra is várjuk az érdeklődőket. A Főkaputéren gólyalábasok, zsonglőrök, Fénycirkusz és akrobatikus led show kápráztatja vendégeinket. Színpadi produkciók sorát gazdagítja a Magyar Színház Kalandokon át című előadása.

Gólyalábas és zenés vendégfogadás után az Elysians produkció a Holnemvolt Vár területét tölti meg élményekkel, melyekhez akár a Szavannaház csodáin keresztül is eljuthatnak látogatóink. A Schaftner-féle körhinta és a Vurstli részen igazi nosztalgikus élményekben lehet részük. Mindezeken túl arcfestők és csillámfestők, állatos kézműves foglalkoztató és szelfibox várja látogatóinkat. Az Ausztrálháznál, Nagytónál és Nagysziklánál, valamint a Mesterségek udvaránál egész estés fényvarázslat színesíti majd az állatkerti éjszakát.

LETÖLTHETŐ RÉSZLETES PROGRAM (1,6MB)

Az esti programra csak az erre szóló külön jegyek érvényesek, egyéb belépők, kedvezményes jegyek és az éves bérletek nem felhasználhatók. Jegyek elővételben (az esemény napján 22 óráig) a helyszíni pénztárakban és online is válthatóak.

Online jegyek már elérhetők ITT

Esőszabályzat


A rendezvényre váltható jegyek ára és típusai:

Babajegy (0-2 éves) 200 Ft,
Gyermek jegy (2-14 éves) 3500 Ft,
Felnőtt jegy (14 évestől) 5500 Ft.

Egyéb információk a jegyvásárláshoz:
A jegyértékesítés a Jegymester felületén és a Fővárosi Állat- és Növénykert helyszíni pénztáraiban (nyitvatartási időben) is lehetséges folyamatosan.
Az esti rendezvényre a nappali belépőjegyek, illetve a különféle állatkerti bérletek nem érvényesek, csak az Állatkertek éjszakája című rendezvényre megváltható jegyekkel látogatható.
A rendezvény ideje alatt a helyszíni pénztárak és a beléptetés 22:00 órakor zárnak.
A programok a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően látogathatók, különös tekintettel a rendezvény napján aktuális járványügyi szabályokra.
Az Állatkert bizonyos részei biztonsági és állatvédelmi okokból az esti rendezvényen lezárásra kerülnek.
Az Állatkert területén őrizetlenül hagyott tárgyakért, illetve a vendégeink által maguknál tartott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget.
A programváltozás jogát fenntartjuk. A programok meghirdetése, közzététele során a legnagyobb körültekintéssel járunk el, de előfordulhatnak kisebb változások a meghirdetetthez képest.

AZ EGYES PROGRAMOK HELYSZÍNEINEK BEFOGADÓKÉPESSÉGE BIZTONSÁGI OKOKBÓL KORLÁTOZOTT KAPACITÁSÚ, SAJNOS NEM TUDJUK GARANTÁLNI, HOGY MINDEN LÁTOGATÓNK RÉSZT TUD VENNI MINDEN PROGRAMON.

A programváltozás jogát az Állatkert fenntartja!