Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Őszi Pedagógus Nyílt Nap

Időpont: 2022. október 1. 9:00 — 16:00

Idén ősszel is szeretettel várjuk szakmai és műhelyprogramjainkra a köznevelésben, közoktatásban dolgozó, az Állatkertet tanulmányi célból látogató pedagógus kollégákat, óvodai nevelőket, oktatási szakembereket.

Belépési kedvezmény a Pedagógus Nyílt Napon:

Érvényes pedagógus igazolvánnyal, vagy azzal egyenértékű igazolással ezen a napon a pedagógusok 200 Ft-os jeggyel látogathatják az Állatkertet.

Ha Önnek nincs érvényes pedagógus igazolványa, munkáltatójával érvényesíttesse (cégszerű aláírás) a honlapunkról letölthető Pedagógus regisztrációs lapot. Bármely említett igazolás felmutatásával pénztárainkban aznap megválthatja a kedvezményes belépőjegyet.

Regisztráció:

A szakmai programokon való részvételt előzetes internetes regisztráció esetén tudjuk garantálni. A részletes programot és a regisztrációs felületet itt találja.

A 2022. szeptember 29-én 12.00 óráig regisztrált résztvevőknek visszaigazoló levelet küldünk a választott programmal kapcsolatban, valamint kisebb ajándékkal kedveskedünk, melyet a főkaputéri Regisztrációs sátornál lehet átvenni.

Regisztrálni a rendezvény napján, a helyszínen is lehet a szabad helyek függvényében.
Kiemelt téma: A tantárgyi integráció lehetőségei az állatkerti foglalkozások során.

A részletes programot ide kattintva tekinthetik meg.