Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Törpeegér Gála és Forgatag

Időpont: 2022. november 19. 9:00 — 15:30

Az Év Emlőse cím birtokosa, a törpeegér titkait ismerhetik meg az Állatkert látogatói a gyermekeknek és fiataloknak szóló tudományos és népszerűsítő programjainkon.

A Vadonleső Program törpeegérhez kapcsolódó pályázata és a kisemlős idei sikerei neves művészeket, a Természetvédelem Nagykövete címet viselő írókat, költőket és zenészeket is megihletett, így számos, az Év Emlőséhez kapcsolódó vers, mese és dal látott napvilágot, melyeket a Varázshegyben hallgathat meg a közönség. Aki pedig kézműveskedne, az Órások csarnokában, a Zöldműhely Program segítségével törpeegeret is készíthet dióból, de lesznek filmvetítések, pódiumbeszélgetés és a képzőművészeti-pályázatok díjainak kihirdetését és átadását is megnézhetik az Állatkert hétvégi vendégei. Az egész napos Forgatagon a nemzeti park igazgatóságok és természetvédelmi szervezetek is bemutatkoznak mindemellett természeti értékeinkre játékokkal és szemléletformáló anyagokkal hívják fel a figyelmet.

A program letölthető ide kattintva.

✔️ A programok általános állatkerti belépőjeggyel, éves bérlettel és 4 évszakos bérlettel is látogathatóak.
Oktatási csoportok részére intézményi jeggyel látogathatók a programok. További információk: https://zoobudapest.com/oktatas/kedvezmenyek