Nyitvatartás

H-P:9.00-17.00 Szo-V:9.00-17.30
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Tavaszi Pedagógus Nyílt Nap

Időpont: 2023. március 25. 9:00 — 16:00

A gazdag programon kívül a szakmai napon nagy belépési kedvezményt is biztosítunk mind az óvódapedagógusoknak, tanítóknak, tanároknak, valamint a szakképző intézményekben oktató kollégáknak is.

A sokféle szakmai program között vannak zoopedagógiai és kézműves bemutatók, amin keresztül az Állatkertben folyó oktatási-nevelési munkába lehet bepillantani. Emellett részt lehet venni tematikus állatkerti sétákon, az állatkerti foglalkozásokat szemléletesen és élményszerűen ismertető előadásokon, és arra is van lehetőség az interaktív szakmabemutató standoknál, hogy az állatorvosi, az akvarista vagy a vadállatmentő munkához szükséges eszközöket szakemberek útmutatásával kézbe lehessen venni.

 Tudja-e mit csinál egy fajkoordinátor, hogy miből készül a majompogácsa, hogy hogy néz ki egy zsiráf lábközépcsontja és hogyan foglalkozik állataival egy akvarista búvár, egy vadállatmentő vagy egy gorillaápoló? Hogy milyen állatorvosi kihívásokat jelent 860 fajba tartozó 11 000 állat egészségének megőrzése? És mi az, hogy zoopedagógia és milyen oktatási lehetőségeket nyújt az Állatkert?

Ezekre a kérdésekre is válaszokat kaphat minden oktatással, neveléssel foglalkozó kolléga, aki ellátogat az Állatkert Pedagógus Nyílt Napjára március 25-én. A gazdag programon kívül a szakmai napon nagy belépési kedvezményt is biztosítunk mind az óvodapedagógusoknak, tanítóknak, tanároknak, valamint a szakképző intézményekben oktató kollégáknak is.

Belépési kedvezmény a Pedagógus Nyílt Napon:
Érvényes pedagógus igazolvánnyal, vagy azzal egyenértékű igazolással ezen a napon a pedagógusok 200 Ft-os jeggyel látogathatják az Állatkertet. Ha Önnek nincs érvényes pedagógus igazolványa, munkáltatójával érvényesíttesse (cégszerű aláírás) a honlapunkról letölthető Pedagógus regisztrációs lapot. Bármely említett igazolás felmutatásával pénztárainkban aznap megválthatja a kedvezményes belépőjegyet.

Regisztráció és részletes program:
A szakmai programokon való részvételt előzetes internetes regisztráció esetén tudjuk garantálni.

RÉSZLETES PROGRAM     LETÖLTHETŐ PROGRAM PDF

BELÉPÉS AZ ÁLLATKERTBE: 

Az Állatkertbe a Főkapun és az Elefántház melletti kapun keresztül lehet belépni.

A 200Ft-os pedagógus jegyet a következőképpen lehet megvenni:
• A Főkaputól jobbra található pénztárban vagy ugyanitt a jegyautomatából
• Az elefántház melletti kapu (kb. 200 méterre a Széchenyi fürdő irányában lévő másik kapu) pénztárában
• Online is elérhető és előre megvásárolható már péntektől a pedagógus kedvezményes jegy! https://tickets.zoobudapest.com/hu/
Hozzátartozók sajnos nem jöhetnek kedvezményes jeggyel, csak ha pedagógusok.
Ellenkező esetben a teljes árú jegyet (pl. felnőtt, nyugdíjas, diák, gyerek, baba, stb.) kell megvásárolni.

A szakmai napot ismeretterjesztő kiadványokkal támogatja a Tessloff Babilon Kiadó és a HVG.

Az Állatkert a programváltoztatás jogát fenntartja!