Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Légy Ott! élményprogramok 2023

Időpont: 2023. április 6. 10:00 — 2023. november 1. 16:00

2023-ban is felejthetetlen élményekkel várják a Légyott! élményprogramok a budapesti Állatkertbe és a Margitszigeti Kisállatkertbe látogatókat.

"Légy Ott!" közönségprogramjaink - mint minden évben - november elsejéig várták látogatóinkat az Állatkertben és Margitszigeti Kisállatkertben.

Az állatok és növények világát bemutató változatos élményprogramok nem csak kikapcsolódást nyújtottak, hanem a természettudományos érdeklődés felkeltését is célul tűzték ki. A Légy Ott! „útvonalakat" bejárva egész napos tudásgyarapító közönségprogramokban lehetett része kicsiknek és nagyoknak, mindemellett a legkedveltebb növény és állatfajok bemutatóit gondozóik és az adott téma szakvezetőinek előadásai egészítették ki látványos és ismeretekkel teli szórakozást kínálva vendégeinknek.

A téli szünet után, 2023-ban az iskolai tavaszi szünet kezdetétől ismét megannyi ismerettel és élménnyel ismét várjuk látogatóinkat Légy Ott! programjainkon. Addig is köszönjük megtisztelő figyelmüket és részvételüket. Bízunk benne, hogy megannyi hasznos tudással gazdagodtak bemutatóinkon és látványprogramjainkon. Aki pedig szeretnék felidézni ezeket a vidám és látványos pillanatokat tekintsék meg nyári kisfilm összeállításunkat.

 

 

Szeretettel várjuk látogatóinkat 2023-ban is megújuló Légy Ott! programjainkon!