Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 17°C

Augusztus 25-én Állatkertek Éjszakája 2017. augusztus 10.

Mától lehet jegyet váltani az Állatkertek Éjszakájára, amelyre a hagyományoknak megfelelően a nyár utolsó péntekén kerül sor. Augusztus 25-én este változatos programokkal, érdekességekkel, éjszakai látványosságokkal várjuk az Állatkert barátait.

2012-ben rendeztük meg először az Állatkertek Éjszakáját, hét másik magyarországi állatkerttel közösen. A kezdeményezés azóta hagyománnyá vált, és a résztvevő állatkertek száma összesen tizenkettőre növekedett. A mi Állatkertünk természetesen minden esztendőben megtartotta ezt az eseményt, és az idei évben is változatos programokkal, látnivalókkal várjuk a nagyközönséget.

Az Állatkertek Éjszakája, amelyet hagyományosan az utolsó nyári péntek estéjén szoktunk megtartani, az idei évben augusztus 25-ére esik. Ezen az estén, 19 órától egészen éjfélig rengeteg látnivalóval, ismeretterjesztő programokkal, látványetetésekkel, fényfestéssel, jégszobrászattal, tűzzsonglőr bemutatóval és sok más érdekességgel várjuk a nagyközönséget. A különleges programra külön jegyet kell váltani (a normál belépőjegy csak a nappali nyitva tartásra szól), és váltható olyan kombinált jegy is, amely a Fővárosi Állat- és Növénykert mellett a Budakeszi Vadasparkban és a Tropicariumban (Campona) is felhasználható.

Az eseménnyel részletes programkínálatáról, a nyitva tartásról és a belépőjegyekről további információkat itt olvashat.