Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 32°C

Rendezvény, marketing

Médiaajánlatokat, megjelenési-, hirdetési lehetőségeket vagy más marketing és reklám típusú ajánlatokat kérjük, küldje a deak@zoobudapest.com e-mail címre.  Amennyiben felkeltette érdeklődésünket, mindenképpen keresni fogjuk Önt.

Promóció, szponzoráció, együttműködés

Magyarország legnépszerűbb turisztikai, és kulturális intézménye, évente 1.000.000 látogató, több mint 1000 egzotikus állatfaj, programok, cuki állatok, fesztiválok, látnivalók tucatjai, természetvédelem, és zöld gondolat. Ha marketing tervei megvalósításához egy igazi „lovebrand" partnerségét keresi, meg fogjuk találni az együttműködés lehetőségét. További információkért kérjük, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Deák Zsuzsanna
marketing munkatárs
Tel: 06 1 273 4902
E-mail: deak@zoobudapest.com

 

Filmforgatás, fotózás

Az Állatkert kiváló helyszíne filmforgatásoknak, fotózásoknak is. Több mint 10 hektárnyi helyszín műemlék állatházakkal, gyönyörű kertekkel, egzotikus helyszínekkel és hátterekkel. A Budapesti Állatkert több ízben volt helyszíne játékfilmek, reklámfilmek, dokumentumfilmek forgatásának, divatfotózásoknak. Elképzeléseit, igényeit kérjük, juttassa el a deak@zoobudapest.com email címre, és kollégánk tájékoztatni fogja a lehetőségekről.

Amennyiben nem kereskedelmi, vagy üzleti, hanem saját célra kíván fotókat, filmfelvételeket készíteni, úgy ahhoz külön engedélyre nincsen szüksége. A belépőjegy megváltásával Ön jogosult az emlékeit megörökíteni.

 

Céges és magánrendezvények

Az 1866-ban alapított Budapesti Állatkert csodás környezetben, a Városliget szívében található. A kert patinás műemlék épületei és évszázados fái egyedi történelmi hangulatot kölcsönöznek a helyszínnek. Az állatok lakhelyét övező gondozott parkot pompás növények, tavak és sziklakertek, Japánkert, valamint szobrok és műalkotások színesíti.

Az Állatkert jó választás azon leendő ügyfeleink számára, akik az állatok és a természet szeretetén, valamint a terület befogadóképességén túl a különleges épített környezetre és az egyedi hangulatra is hangsúlyt fektetnek a helyszínválasztás során.

Állatkerti rendezvényszervezéssel kapcsolatos kérdéseire az alábbi elérhetőségeken kaphat felvilágosítást:

Deák Zsuzsanna
marketing munkatárs
Tel: 06 1 273 4902
E-mail: deak@zoobudapest.com

 

 

Az Állatkert területén található vendéglátó egységek közül néhány, elhelyezkedésüknek, kialakításuknak és szolgáltatásaiknak köszönhetően remek helyszínei lehetnek egy-egy színvonalas állatkerti eseménynek.

  • ZOO Cukrászda
    A Főbejárat közvetlen közelében modern, illetve klasszikus cukrász remekek, kávékülönlegességek és frissítők széles kínálata. A cukrászda különteremmel és terasszal is rendelkezik.

  • Pálma Kávézó
    Különleges atmoszférával rendelkező vendéglátóhely, amely nevét az Állatkert új sztárjai után kapta. Kicsik és nagyok is számos meglepetéssel találkozhatnak, az állatkerti séta közben érdemes megpihenni a Pálmaház látványosan átalakított, Nagytó felőli előterében vagy a vendéglátóegységhez tartozó a hatalmas – részben fedett – teraszon.

  • Barlang Étterem
    Változatos és jó minőségű ételkínálattal rendelkező önkiszolgáló étterem beltérrel, terasz résszel és különteremmel. Kiváló lehetőség turistacsoportok, valamint iskolás és óvodás tanulmányi kirándulások résztvevőinek kiszolgálására.


Amennyiben valamely fenti helyszín felkeltette az érdeklődését, kérjük, hogy keresse rendezvényszervezőnket az alábbi elérhetőségeken.

Fellai Anett
bankett értékesítési menedzser
Gundel Kft.
Tel.: 06 1 889 8178
Fax: 06 1 363 1917
Mobil: 06 70 443 9634
E-mail: anett.fellai@gundel.hu

 

Az Állatkert egyéb területeit érintő, privát és céges, esetleg komplex, több helyszínt is magába foglaló rendezvényeit, marketing jellegű aktivitásokat, partnerünk, a Brightly Kft. bonyolítja.

Amennyiben Ön ilyen rendezvényt tervez az Állatkertben, kérjük, hogy keresse rendezvényszervezőnket az alábbi elérhetőségeken.

Roboz Bianka
rendezvényszervező
Brightly Kft.
Tel.: 06 1 432 1250
Fax:  06 1 264 2097
Mobil: 06 70 489 8513
E-mail: roboz.bianka@brightly.hu
www.brightly.hu