Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

nincs időjárási adat

Kedvezmények és szervezési információk

Mozgásfejlesztés, matematikai gondolkodás, érzelmi fejlesztés, nyelvtan vagy rajzóra, biológia és néhány kísérlet, zöld programok, kézművesség, módszertani ötletek? Mindez megvalósítható egy helyen! Állatkerti foglalkozásokat, pedagógusképzéseket, rendezvényeket, osztálykirándulások programját mind-mind megtalálja a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Csak egy kis szervezés kell hozzá, és abban szívesen segítünk!

Letölthető tájékoztató PDF formátumban:

A Fővárosi Állat- és Növénykert oktatási kínálata

Kedvezmények

A Fővárosi Állat- és Növénykert, továbbra is a lehető legkedvezményesebb belépést biztosítja az Állatkerti környezetben tanulni vágyó óvodás és iskolás csoportoknak és kísérőiknek. Az alábbi konstrukciók közül bizonyára mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

ÚJDONSÁG! Intézményi jegyek és bérletek a Holnemvolt Vár területére is érvényesek!
Részletes programokért keressék fel a www.holnemvoltvar.hu weboldalt!

A csoportok és kísérőik számára kedvezményes belépési lehetőséget biztosítunk:

Intézményi jegy
• Óvodás és iskolás csoportok számára váltható kizárólag hétköznap a jegypénztárak nyitvatartási idejében.
• 10 fős csoport kísérőjeként 1 fő számára ingyenes a belépés. Ezen felül a csoportot kísérők számára is biztosítunk kedvezményt: ez esetben ha a kísérő pedagógus - amennyiben kitöltik a regisztrációs lapot - 200Ft/fő áron tud bejönni; ha nem pedagógus, akkor 700 Ft/fő áron.
• Az intézményi jegy tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert és a Holnemvolt Vár területén.
• A kedvezmény igénybevételéhez kitöltött igénylőlap leadása szükséges, a látogatáshoz előzetes bejelentkezésre nincs szükség.
Ára (10 fő felett): 700 Ft/fő

Budapest Intézményi Bérlet
A budapesti székhelyű oktatási intézmények vásárolhatják, 100 fő számára tartalmaz belépőt, amely legalább 10 fős részletekben is használható. Egy intézmény korlátlan számú bérletet vásárolhat.
A bérlet a pénztárakban az év minden napján, a pénztárak nyitvatartási idejében váltható.
Az intézményi bérlet tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert és a Holnemvolt Vár területén.
Az intézményi bérlet a vásárlástól számított egy évig érvényes!
A gyermekeket kísérő pedagógusok belépése díjtalan.
Az elveszett bérleteket nem pótoljuk!
Ára: 50.000,- Ft.

Az Intézményi jegy és a Budapest Intézményi Bérlet vásárlásához töltse le az Intézményi jegy igénylőlap című nyomtatványt, majd fizetéskor kitöltve és az intézmény pecsétjével ellátva adja át a pénztárosnak.

A kedvezmény az intézményi jegy vásárlásához kötött, csak azzal együtt érvényes. A kedvezmény igénybevételéhez töltse le a Pedagógus regisztrációs lapot, majd érkezéskor adja át a pénztárosnak.

 

Belépési kedvezmény pedagógusok egyéni látogatásához:

Pedagógusok egyéni látogatásuk alkalmával, érvényes pedagógusigazolvány vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolás felmutatása mellett, 200,- Ft/fő áron szakmai belépőjegyet vásárolhatnak, amennyiben a pedagógus regisztrációs lapot kitöltik. A kedvezményes jegy nem átruházható, a kedvezmény visszavonásig érvényes.

Jelentkezés a programokra


Az oktatási foglalkozásokra a gyermekcsoport létszámától függően, előre egyeztetett időpontban lehet jelentkezni. Javasolt létszám: minimum 10 – maximum 30 fő. A laborgyakorlatok és vizsgálatok esetében a javasolt létszám: minimum 10 – maximum 20 fő. A maximum létszám fölött felezzük a csoportot, ami ebben az esetben két csoportvezetésnek számít.

Választható időpontok
Hétfőtől péntekig 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 órakor kezdődnek foglalkozásaink.

Hétvégéken, tanítási szünetekben és Állatkerti fesztiváljaink alatt nem áll módunkban oktatási foglalkozást tartani, ezekben az időszakokban érdekes és változatos Állatkerti elfoglaltságot biztosítanak a honlapról aktuálisan letölthető Légy ott! programok.

Bejelentkezés
A tanév hétköznapjain 9-16 óráig a (06-1) 273-4900 és a (06-1) 273-4901 információs telefonszámon, vagy a zooped@zoobudapest.com e-mail címen jelentkezhet. Kérjük, hogy részvételi igényét a látogatás időpontja előtt legalább két héttel jelezze. Az tanulmányi kirándulások időszakában érdemes még korábban jelentkezni.

Regisztrációs adatok
A csoportfoglalkozás igénylésekor, kérjük, adja meg a következő adatokat:

Óvoda / Iskola teljes neve
Óvoda / Iskola pontos címe irányítószámmal
Kísérő pedagógus neve, telefonszáma, e-mail címe
Résztvevő tanulók létszáma, korcsoportja
A látogatás tervezett időpontja
Választott foglalkozás

Figyelem!
Oktatási foglalkozás igénylésekor a foglalkozás díját érkezéskor a jegypénztárban kérjük kifizetni, majd a kapott oktatási jegyet illetve blokkot belépéskor a Főkapuban felmutatni. A foglalkozás megkezdése csak ezután lehetséges. Utólagos jegyváltásra nincs lehetőség.

Az oktatási foglalkozásra érkező csoportokra késés esetén a megbeszélt kezdési időponton túl maximum 15 percet tudunk várni. Az ezt meghaladó késés esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a foglalkozást.

Fontos tudni!

Kedvezőtlen időjárás esetén a külső helyszínekre tervezett foglalkozásokat zárt térbe szervezzük át. Rövid kinti séták teljesen nem kerülhetőek el.

 

Oktatási foglalkozások árjegyzéke

Zoopedagógiai foglalkozásainkat korcsoportonként, különböző időtartamban és helyszínen, több árkategóriában ajánljuk. Töltse le az alábbi árlistát, és válasszon kedvére!
A foglalkozások listáját itt találja

A Fővárosi Állat- és Növénykert oktatási foglalkozásainak listája, árakkal.

Elérhetőségek

Amennyiben további kérdése van oktatási programunkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken tudsz tájékozódni.

Fővárosi Állat- és Növénykert
Ismeretterjesztő Osztály
1146 Budapest, Állatkerti krt. 6–12.
Telefon: (06-1) 273-4900, (06-1) 273-4901

E-mail:
zooped@zoobudapest.com

Honlap:
www.zoobudapest.com

Gyerekoldal:
www.gorillazoona.hu
www.energiarally.hu

Ingyenesen letölthető oktatási anyagok:
www.zoobudapest.com/oktatas