Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 17°C

Kedvezmények és szervezési információk

Mozgásfejlesztés, matematikai gondolkodás, érzelmi fejlesztés, nyelvtan vagy rajzóra, biológia és néhány kísérlet, zöld programok, kézművesség, módszertani ötletek? Mindez megvalósítható egy helyen! Állatkerti foglalkozásokat, pedagógusképzéseket, rendezvényeket, osztálykirándulások programját mind-mind megtalálja a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Csak egy kis szervezés kell hozzá, és abban szívesen segítünk!

Letölthető tájékoztató PDF formátumban:

A Fővárosi Állat- és Növénykert oktatási kínálata

Kedvezmények

A Fővárosi Állat- és Növénykert, továbbra is a lehető legkedvezményesebb belépést biztosítja az állatkerti környezetben tanulni vágyó óvodás és iskolás csoportoknak és kísérőiknek. Az alábbi konstrukciók közül bizonyára mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

Belépési kedvezmény csoportoknak:

Intézményi jegy
10 fő feletti óvodás és iskolás csoportok számára váltható a pénztárakban 2017. szeptember 1 – 2018. június 30. között kizárólag a tanítási napokon. A kedvemény igénybevételéhez kitöltött igénylőlap leadása szükséges, a látogatáshoz előzetes bejelentkezés nem szükséges.
Ára: 750,- Ft/fő.

Budapest Intézményi Bérlet
A budapesti székhelyű oktatási intézmények vásárolhatják, 100 fő számára tartalmaz belépőt, amely legalább 10 fős részletekben is használható. Egy intézmény korlátlan számú bérletet vásárolhat. A bérlet a tanév folyamán váltható, 2017. szeptember 1 – 2018. június 30-ig, kizárólag a tanítási napokon használható fel.
Ára: 50.000,- Ft.

Az Intézményi jegy és a Budapest Intézményi Bérlet vásárlásához töltse le az Intézményi jegy igénylőlap című nyomtatványt, majd fizetéskor kitöltve és az intézmény pecsétjével ellátva adja át a pénztárosnak.

 

Belépési kedvezmény kísérőknek:

Tanulmányi csoport esetén minden 10 gyermek után 1 felnőtt kísérő számára biztosítunk kedvezményes belépési lehetőséget az Állatkertbe.

Ha a kísérő pedagógus és rendelkezik érvényes hazai vagy nemzetközi pedagógus igazolvánnyal vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolással, akkor részére az állatkert 0 Ft-os regisztrációs jegyhez kötött belépést biztosít.
Ha a csoportot kísérő felnőtt nem pedagógus, akkor 750 Ft/fő áron válthat jegyet.

A csoporttal érkező minden további felnőttnek teljes árú jegyet kell váltania.

 

A kedvezmény az intézményi jegy vagy a Budapest Intézményi Bérlet vásárlásához kötött, csak azzal együtt érvényes. A kedvezmény igénybevételéhez töltse le a Pedagógus regisztrációs lapot, majd érkezéskor adja át a pénztárosnak.

 

Belépési kedvezmény pedagógusok egyéni látogatásához:

Pedagógusok egyéni látogatásuk alkalmával, érvényes pedagógus igazolvány felmutatása mellett, 2100,- Ft/fő áron szakmai belépőjegyet vásárolhatnak. A kedvezményes jegy nem átruházható, a kedvezmény visszavonásig érvényes

Jelentkezés a programokra


Az oktatási foglalkozásokra a gyermekcsoport létszámától függően, előre egyeztetett időpontban lehet jelentkezni. Javasolt létszám: minimum 10 – maximum 30 fő. A laborgyakorlatok és vizsgálatok esetében a javasolt létszám: minimum 10 – maximum 20 fő. A maximum létszám fölött felezzük a csoportot, ami ebben az esetben két csoportvezetésnek számít.

Választható időpontok
Hétfőtől – péntekig 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 órakor kezdődnek foglalkozásaink.

Hétvégéken, tanítási szünetekben és állatkerti fesztiváljaink alatt nem áll módunkban oktatási foglalkozást tartani, ezekben az időszakokban érdekes és változatos állatkerti elfoglaltságot biztosítanak a honlapról aktuálisan letölthető Légy ott! programok.

Bejelentkezés
A tanév hétköznapjain 9-16 óráig a (06-1) 273-4900 és a (06-1) 273-4901 információs telefonszámon, vagy a zooped@zoobudapest.com e-mail címen. Kérjük, hogy részvételi igényét a látogatás időpontja előtt legalább két héttel jelezze. Az tanulmányi kirándulások időszakában érdemes még korábban jelentkezni.

Regisztrációs adatok
A csoportfoglalkozás igénylésekor, kérjük, adja meg a következő adatokat:

Óvoda / Iskola teljes neve
Óvoda / Iskola pontos címe irányítószámmal
Kísérő pedagógus neve, telefonszáma, e-mail címe
Résztvevő tanulók létszáma, korcsoportja
A látogatás tervezett időpontja
Választott foglalkozás

Figyelem!
Oktatási foglalkozás igénylésekor a foglalkozás díját érkezéskor a jegypénztárban kérjük kifizetni, majd a kapott oktatási jegyet illetve blokkot belépéskor a Főkapuban felmutatni. A foglalkozás megkezdése csak ezután lehetséges. Utólagos jegyváltásra nincs lehetőség.

Az oktatási foglalkozásra érkező csoportokra késés esetén a megbeszélt kezdési időponton túl maximum 15 percet tudunk várni. Az ezt meghaladó késés esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a foglalkozást.

Fontos tudni!

Kedvezőtlen időjárás esetén a külső helyszínekre tervezett foglalkozásokat zárt térbe szervezzük át. Rövid kinti séták teljesen nem kerülhetőek el.

 

Oktatási foglalkozások árjegyzéke

Zoopedagógiai foglalkozásainkat korcsoportonként, különböző időtartamban és helyszínen, több árkategóriában ajánljuk. Töltse le az alábbi árlistát, és válasszon kedvére!
A foglalkozások listáját itt találja

A Fővárosi Állat- és Növénykert oktatási foglalkozásainak listája, árakkal.

Elérhetőségek

Amennyiben további kérdésed van oktatási programunkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken tudsz tájékozódni.

Fővárosi Állat- és Növénykert
Ismeretterjesztő Osztály
1146 Budapest, Állatkerti krt. 6–12.
Telefon: (06-1) 273-4900, (06-1) 273-4901

E-mail:
zooped@zoobudapest.com

Honlap:
www.zoobudapest.com

Gyerekoldal:
www.gorillazoona.hu
www.energiarally.hu

Ingyenesen letölthető oktatási anyagok:
www.zoobudapest.com/oktatas