Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

nincs időjárási adat

Pannon Park

Az új területre tervezett fejlesztések közül a Pannon Park az egykori Vidámpark területének a Hungária körúthoz közelebb eső felét foglalja majd el. A világszínvonalú, korszerű bemutató komplexum számos kifutóból és egy központi, fedett parkként szolgáló építményből, egy úgynevezett biodómból fog állni. Ez utóbbi belsejében olyan bemutatótér alakul ki, amely a külső időjárástól független, ezért kedvezőtlen időjárási viszonyok között is kínál önmagában annyi látnivalót, amelynek felfedezésével akár órákat is el lehet majd tölteni. A Pannon Park különféle létesítményei a tervek szerint várhatóan több lépcsőben kerülnek majd átadásra, s az évtized végéig teljes egészében birtokba veheti majd a nagyközönség.

Milyen lesz a Pannon Park?

A Pannon Park visszarepíti a látogatót abba a múltba, amikor a Kárpát-medencében elefántfélék és emberszabású majmok, az itt hullámzó tengerekben pedig cápák éltek.

Tervezett állatok és szolgáltatások

Elefántok, csimpánzok, tengeri tehenek, cápák, szubtrópusi csónaktúra és egyéb érdekes látnivalók, élmények várják majd a Pannon Park látogatóit.

Kérdések és válaszok a fejlesztésről

Miért pont Pannon Park? Miért pont biodóm? Mekkora lesz a biodóm? Mennyibe fog kerülni? Mi lesz a fákkal és a műemlék játékokkal? Ezekre a kérdésekre mind választ adunk.