Jegyárak, jegyvásárlás


A 2020. március 31-ig érvényes elővételi jegyek,
felhasználhatók 2020. december 31-ig.

Nyitvatartás

 

Március 15-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyárak

Újdonság!

Belépőjegy mobilfizetéssel már a Budapesti Állatkertbe is – plusz költségek nélkül!
Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan, a Nemzeti Mobilfizetés applikációján keresztül! Az így megvásárolt jegyek pontosan annyiba kerülnek, mint a pénztárban megváltott belépőjegyek, azokat egyéb költség, felár, tranzakciós díj nem terheli.
Ne álljon be a sorba, vásároljon állatkerti jegyet mobilfizetéssel!
További információ

 


 


Internetes jegyvásárlás

A Jegymester jegyértékesítő rendszerében előre megválthatók az egyszeri látogatásra szóló felnőtt-, gyermek-, diák- és szenior jegyek, a családi jegy (2 felnőtt és 1 gyermek részére), valamint a családi jegy mellett megváltható kiegészítő gyermekjegy is.
Az online jegyvásárláshoz kattintson ide >>>

Állatkert Ajándékutalvány

Lepje meg vele szeretteit, tetszőleges értékben! Így a váltástól számított 1 éven belül tetszés szerint vásárolhatnak rajta állatkerti belépőt, bérletet vagy akár Zenés Állatkerti esték koncertjegyet. Vásárolható címletek: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft. Részletek>>

Kedves Látogatóink!

2019. november 4-től a külön Holnemvolt Várra szóló belépőjegy bevezető ára (1600 Ft) megszűnik, a terület az Állatkertbe szóló jegyekkel lesz látogatható.
 

Jegyárak


Érvényes: 2019. április 1-jétől.

Az állatkerti belépőjegyek és bérletek érvényesek a Holnemvolt Várba, a Hetedhét Palotába, a Varázshegybe, a Pálmaházba és az Akváriumba is.

Fontos, hogy amennyiben a  belépőjeggyel az Állatkertbe történik először a belépés, akkor a kezelt jeggyel csak az Állatkerten belüli, a Holnemvolt Várba tartó átjárón lehet a Holnemvolt Várba átmenni. Kimenni az Állatkertből és utána visszamenni a Holnemvolt Várba, a már kezelt jegyekkel, nem lehet!

A jegyekre nyújtott különféle kedvezmények nem vonhatók össze. A kedvezményes jegyek igénybevételéhez a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása szükséges.

Támogatói jegy 5.000 Ft
Felnőtt jegy
3.300 Ft
Gyermek jegy 2-18 éves korig
14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják az állatkertet.
2.200 Ft
Babajegy 2 éves kor alatt ( KÖTELEZŐ!)
200 Ft
Diák jegy
18 év fölött - érvényes diákigazolvány bemutatása szükséges!
2.500 Ft
Szenior jegy
65 év felettiek részére váltható, fényképes igazolvány bemutatása szükséges!
2.500 Ft
Családi jegy
Két felnőtt és egy (18 éven aluli) gyermek részére
Kiegészítő gyermekjegy minden további gyermeknek: 2.000 Ft.
8.000 Ft
Csoportos felnőtt jegy
Minimum 10 fős szervezett felnőtt csoportok részére. Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés vagy jegyfoglalás nem szükséges.
3.000 Ft/fő
Csoportos gyermek jegy (2-18 éves korig)
Minimum 10 fős szervezett gyermek csoportok részére. Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés vagy jegyfoglalás nem szükséges.
10 főként 1 fő kísérő ingyen léphet be a csoporttal.
2.000 Ft/fő
Csoportos diák jegy (18 éves kor fölött - érvényes diákigazolvánnyal)
Minimum 10 fős szervezett diák csoportok részére. Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés vagy jegyfoglalás nem szükséges.
10 főként 1 fő kísérő ingyen léphet be a csoporttal.
2.000 Ft/fő
Csoportos szenior jegy
Minimum 10 fős 65 éven felüliekből álló csoport részére. Az életkort igazoló fényképes igazolvány bemutatása szükséges.
2.000 Ft/fő

Intézményi jegy és Intézményi Bérlet oktatási intézmények csoportos látogatásához
Az Intézményi jegyárat vehetik igénybe az intézményi keretek között szervezett nyári gyermektáborok is. Pedagógusok részére 200 Ft-os regisztrációs jegyet biztosítunk magáncélú látogatásukhoz is, ennek feltétele a kitöltött pedagógus regisztrációs lap és az érvényes pedagógus igazolvány.
Az igényléshez szükséges nyomtatványt és a kedvezmények részletes leírását itt találja.

Kedvezményes gyermekjegy NOE tagoknak:
Nagycsaládosok gyermekei részére 2-14 éves korig: 1000 Ft/fő (Érvényes: visszavonásig)
Csak a Nagycsaládosok Országos Egyesülete által kibocsátott, érvényes igazolvány bemutatásával. További tudnivalók

Kedvezményes partneri jegy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), a Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), az Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), valamint az Autisták Országos Szövetsége érvényes igazolványával rendelkező személy, továbbá a vele érkező 1 fő, felnőtt kísérője részére: 1000 Ft/fő
Tájékoztató a Kedvezményes partneri jegy igénybe vételének feltételeiről 

Gyermekvédelmi gondoskodásban élők kedvezményei
Térítésmentes látogatás
A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) fővárosi székhelyű vagy telephelyű intézményeiből érkező csoportok tagjai részére. Csak az SZGYF-nél történt előzetes regisztráció és az SZGYF által jóváhagyott igénybejelentés alapján!
Kedvezményes látogatás (1000 Ft/fő)
A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) vidéki intézményeiből, valamint a nemzetközi cserekapcsolatok gyermekvédelmi intézményeiből érkező csoportok tagjai, továbbá a SZGYF munkatársai előzetes igénybejelentés esetén kedvezményes áron (1000 Ft/fő).
Mindkét kedvezménytípus csak akkor vehető igénybe, ha az SZGYF az igényt és a jogosultságot előre jelzi az Állatkertnek!
További tudnivalók és az igénylés menete >>>

 

Bérletek

Állatkertünk látogatói között szép számmal vannak olyanok, akik több alkalommal is ellátogatnak hozzánk. Számukra kínáljuk az állatkerti bérleteket, melyekből immár három fajta is kapható:

A Négy évszakos bérlet azoknak kínál megoldást, akik évente néhány alkalommal szeretnének ellátogatni hozzánk.
Az Éves bérlettel 365 napon át, akár minden egyes nap ellátogathatnak hozzánk és megnézhetik kedvenc állataikat.
A Cégbérlet, amely a cégek által a dolgozói részére nyújtott állatkerti kikapcsolódást segíti, rendkívül rugalmas formában.

Állatkerti bérletek az Állatkert Főkapujánál lévő Ajándékboltban vásárolhatóak, ahol az összes, az állatkerti pénztárakban elfogadott fizetőeszközzel fizethet.

Az Ajándékboltban sorban állás nélkül, kényelmesen vásárolhatod meg a bérletet, melyhez igény szerint akár hozhatsz, de akár már helyben is készíthetsz magadról igazolványképet! (Természetesen, amennyiben ajándékba vásárolod a bérletet, hoznod kell fényképet a megajándékozottról.)

ÚJDONSÁG!
NÉGY ÉVSZAKOS BÉRLET! 4 látogatás 3 áráért!
Az Állatkert minden évszakban más és más csodálatos élményeket kínál!
Közkívánatra megkezdtük a Négyévszakos bérlet értékesítését. A kedvező árú bérlettel a váltás napjától számított 365 napon belül, 4 alkalommal tehetsz látogatást Állatkertünkben. Három látogatás időpontja tetszőlegesen megválasztható, a negyedik látogatás viszont csak december, január vagy február hónapokban lehetséges.
A Négy évszakos bérlet belépéskor leolvasásra kerül, a látogatás időpontját rögzítjük.
A Négy évszakos bérlet naponta maximum két belépésre használható fel.

Az éves látogatói bérlet tulajdonosával családtagként együtt érkező 2 éven aluli gyermek részére nem kell megváltani az ún. Babajegyet!

4 évszakos bérlet - gyerek+kísérő 
A bérlet csak a gyermek nevére szól, akit akár minden alkalommal más felnőtt családtagja kísérhet el. A bérlet tulajdonosa a gyermek, az ő jelenléte nélkül más személy a bérletet nem használhatja belépésre.
15.000 Ft
4 évszakos bérlet - felnőtt 9.900 Ft
4 évszakos bérlet - senior (65 év felettiek részére váltható, fényképes igazolvány bemutatása szükséges) 7.500 Ft
4 évszakos bérlet - diák (18 éves kor fölött, érvényes diákigazolvány szükséges) 7.500 Ft
4 évszakos bérlet - gyerek (2-18 éves korig) 6.600 FtÉVES BÉRLET
Vannak, akik szinte minden nap meglátogatják Állatkertünket. Nekik szól a hagyományos éves bérlet. Az éves bérlet a vásárlástól számított 365 napig érvényes. A 2019. július 1-étől váltott bérletek az év minden napján napi egyszeri alkalommal jogosítanak belépésre a pénztárak zárásáig.
A 2019. július 1-je előtt váltott bérletek napi kétszeri belépésre jogosítanak a pénztárak zárásáig.

Az éves látogatói bérlet tulajdonosával családtagként együtt érkező 2 éven aluli gyermek részére nem kell megváltani az ún. Babajegyet!

CÉGBÉRLET
A Cégbérlet QR kóddal és a vásárló cég logójával ellátott bérlet, amely naponta maximum két belépésre használható fel (délelőtt és délután 1-1 belépés).
A Cégbérlet vásárlásához a Cégbérletet vásárló cég logójára van szükség.
Cégbérlettel kizárólag az Állatkert Főkapujánál lehet belépni!

Felnőtt bérlet 25.000 Ft
Gyermek bérlet (2-18 éves korig) 15.000 Ft
Diák bérlet (18 éves kor fölött, érvényes diákigazolvány szükséges) 20.000 Ft
Szenior bérlet (65 év felettiek részére váltható, fényképes igazolvány bemutatása szükséges) 20.000 Ft
Gyermek + kísérő bérlet
A bérlet csak a gyermek fényképét tartalmazza, akit akár minden alkalommal más felnőtt családtagja kísérhet el. A bérlet tulajdonosa a gyermek, az ő jelenléte nélkül más személy a bérletet nem használhatja belépésre.
35.000 Ft
Cégbérlet
Cégek részére vásárolható, 2 felnőtt + 3 gyermek belépésére jogosít,
a cég alkalmazottai között szabadon átruházható.
A Cégbérlet kizárólag az állatkerti Főkapun való belépésre jogosít fel,
azonban a FÁNK teljes területére érvényes. A Cégbérlet naponta maximum két belépésre használható fel (délelőtt és délután 1-1 belépés).
Vásárlás előtt egyeztessen munkatársainkkal a fizetés módjáról!
800.000 Ft

 
FIGYELEM!

2019. május 22-től már QR kóddal ellátott plasztikbérleteket értékesítünk, amelyeket belépéskor a munkatársaink kötelesek leolvasni a kódleolvasóval. Illetéktelen felhasználás esetén a belépést megtagadhatják, a bérlet bevonása mellett. A bérlet nem átruházható! A bérlet vásárlásakor ezt az igénylőlapot tölti majd ki munkatársunk a szükséges adatokkal az Ajándékboltban. A bérlettulajdonosok a bérlet megváltásával elfogadják, hogy rájuk is érvényes az Állatkert érvényben levő Látogatási Szabályzata. Az előre megváltott bérletekkel a pénztárak nyitvatartási idejében lehetséges a belépés. 14 év alatti gyermek az Állatkertet csak felnőtt kísérővel látogathatja! A megvásárolt bérletek nem visszaválthatóak és tovább nem értékesíthetőek.

Elveszett vagy megrongálódott bérletek pótlásának költsége - csak az új (QR kódos ) bérletekre vonatkozik - 2000 Ft/db.

Elveszett vagy megrongálódott cégbérletek pótlásának költsége - csak az új (QR kódos ) bérletekre vonatkozik -
10000 Ft/db.

Bérletigényléssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el.