Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 18°C

Kisfilm az ormányosmedve kölykökről 2017. június 15.

Szépen cseperednek a májusban született ormányosmedve kölykök. Kedvcsinálónak egy rövid kisfilmet is készítettünk róluk, s mindenkit arra biztatunk, hogy jöjjön el és látogassa meg őket, meg persze a többi, mostanában világra jött kölyköt és fiókát.

Épp egy héttel ezelőtt számoltunk be az ormányosmedvéknél esett családi örömökről. Májusban ugyanis két anyaállat is világra hozott egy-egy alomra való utódot, így ettől a két anyától most összesen hat ormányosmedve kölyök – vagy, ha úgy tetszik, bocs – cseperedik Állatkertünkben. Az apróságok hétköznapjairól egy kisfilmet is készítettünk, afféle kedvcsinálóként, abban a reményben, hogy minél többen személyesen is meglátogatják a jövevényeket. A kisfilm segítségével bepillanthatunk a kölykök szalmával kibélelt rejtekhelyére, és láthatjuk azt is, hogy miként hurcolják őket a felnőttek, illetve miként ismerkednek a kölykök a famászás fogásaival.

Állatkertünkben mostanában egyébként is sok a program és a látnivaló, és ugyanez vonatkozik a kisállatokra is. Úgyszólván a kert minden részén, minden zugában cseperedő állatkölyköket és fiókákat láthat a nagyközönség.