Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:00 Sz-V: 9:00-17:30

Baby boom az Állatkertben 2020. augusztus 1.

Mostanában szinte napról napra számoltunk be újabb és újabb kisállatok világra jöveteléről. Most kisfilmen is bemutatjuk Állatkertünk közelmúltban született vagy kikelt apróságait, a sörényes hangyász kölyöktől a prérikutyákig.

Amikor egy állatkertben egyszerre sok kisállat jön a világra, manapság nagy divat „baby boom"-ról beszélni. Történetesen a mi Állatkertünkben is erről van szó, ami persze aligha újdonság honlapunk rendszeres olvasóinak. Hiszen mostanában szinte napról napra beszámolhattunk valamilyen örvendetes szaporítási eredményről. Például a sörényes hangyász kölyök születéséről, a kis mókusmajomról, a prérikutya kölykökről, a flamingófiókákról, vagy a koronásdarvak újabb fészekaljáról.

Arra gondoltunk, hogy egy kisfilmet is készítünk a sok kisállatról. Afféle kedvcsinálónak szánjuk, arra bíztatva mindenkit, hogy ne elégedjen meg a videóval, hanem jöjjön el hozzánk, és nézze meg a saját szemével a sok-sok aranyos kisállatot!

A kisfilmben látható sok-sok kisállat valójában csak ízelítő az állatkerti baby boomból, hiszen a videóban bemutatott kölykök és fiókák mellett még sok más kisállat is cseperedik Állatkertünkben.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.