Keresés
Close this search box.

MENÜ

Oktatás

Napjaink korszerű állatkertjei nemcsak szórakoztató látványosságok, hanem az élővilág megismerésének és védelmének kiemelkedően fontos műhelyei, és egyben a környezeti nevelés jelentős intézményei is.

Zooped csoportkép

Hogyan tud jelentkezni zoopedagógiai foglalkozásra?

Az oktatási célból érkező osztályok, óvodai csoportok számára az Állatkert pedagógusai, ismeretterjesztő szakemberei lehetőséget biztosítanak tanórák és foglalkozások tartására. Az oktatási programokra előzetes időpontfoglalás szükséges, amelyre legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően tudnak jelentkezni. A tanulmányi kirándulások időszakában ezt érdemes még korábban megtenni.

Oktatási foglalkozásokhoz előzetes időpontfoglalás szükséges, amelyre legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően tudnak jelentkezni. A tanulmányi kirándulások időszakában ezt érdemes még korábban megtenni.

Az Állatkert az oktatási célú látogatások támogatásaként jelentős kedvezményeket biztosít a normál belépőjegyek áraihoz képest. A kedvezményekről és a foglalkozások díjáról az alábbi oldalon találnak részleteket.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez:

Munkatársaink ezután három munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a foglalás miatt. További információ az időpontfoglalással kapcsolatban a zooped@zoobudapest.com e-mail címen lehetséges.

A bejelentkezés csak az e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt, valamint a szükséges teendők. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Hasznos tudnivalók

Választható időpontok: tanítási napokon 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 óra
Hétvégéken, tanítási szünetekben és állatkerti fesztiváljaink alatt nem áll módunkban oktatási foglalkozást tartani, ezekben az időszakokban érdekes és változatos állatkerti elfoglaltságot biztosítanak a honlapról aktuálisan letölthető programok.

Csoportlétszám: Javasoljuk, hogy a csoportok maximális létszáma ne haladja meg a 30 főt, ideális létszám 20 fő foglalkozásainkon. A 30 fő fölötti létszámú csoportot bontani fogjuk, ami ebben az esetben két foglalkozásnak számít.

Érkezés: Kérjük, hogy a foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg a pénztárhoz. Csoportvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni az előre egyeztetett helyszínen. A foglalkozást akkor sem áll módunkban korábban kezdeni, ha a csoport a megbeszélt időnél korábban érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

Késés: A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pavilon telefonszámán: +361/2734900 vagy +361/2734901. A megbeszélt kezdési időponton túl maximum 15 percet tudunk várni. Az ezt meghaladó késés esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a foglalkozást. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Kedvezőtlen időjárás esetén a külső helyszínekre tervezett foglalkozásokat zárt térbe szervezzük át. A rövid kinti séták azonban elkerülhetetlenek, javasoljuk, hogy időjárásnak megfelelő ruházatban érkezzenek hozzánk!

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék emailben a zooped@zoobudapest.com címre.

Figyelem!

Oktatási foglalkozás igénylésekor a foglalkozás díját érkezéskor a jegypénztárban kérjük kifizetni, majd a kapott oktatási jegyet, illetve blokkot belépéskor a Főkapuban felmutatni. A foglalkozás megkezdése csak ezután lehetséges. Utólagos jegyváltásra nincs lehetőség.

Hasznos a látogatást megelőzően megbeszélni a gyerekekkel, hogy mire ügyeljenek, milyen viselkedési szabályok vonatkoznak rájuk az Állatkertben.

Hírlevél feliratkozás

Az Állatkert oktatási-nevelési hírlevelére való feliratkozásról érdeklődjön a zooped@zoobudapest.com címen!