Keresés
Close this search box.

MENÜ

Örökbefogadás

Alapítvány a Budapesti Állatkertért

Örökbefogadási csomag
Örökbefogadási csomag

Az Állatkert támogatásának legnépszerűbb módja az állatok névleges örökbe fogadása. Az Állatkerti Alapítvány szervezésében évente több ezren válnak tiszteletbeli nevelőszülővé.  Az örökbe fogadási csomag díszes, névre szóló oklevelet, az állat életrajzi lapját, fényképét tartalmazza, valamint egy plasztik nevelőszülői kártyát, amellyel évente kétszer – a májusi és az októberi Állatkerti Nevelőszülők Találkozóján – ingyenesen léphetnek be az Állatkertbe és részt vehetnek a szülői értekezleten, ahol az állat gondozójával beszélgethetnek kedvencük hogylétéről, mindennapjairól.

Az örökbe fogadott állat természetesen az Állatkertben marad, nem lehet hazavinni. De így is sok örömet okozhat: egyre többen választják, hogy egy érdekes állat (elefánt, tigris, pingvin vagy Állatkertünk bármely lakójának) örökbe fogadását adják különleges ajándékként szeretteiknek születésnapra, évfordulókra, karácsonyra. 

Lakóink sok híres ember szívét is megdobogtatták már, így örökbefogadóink között tudhatjuk többek között Esztergályos CecíliaOroszlán Szonja és Pogány Judit színművésznőket, Forgács Gábor és Németh Kristóf színművészeket, Csepregi ÉvaDemjén Ferenc, Geszti Péter énekeseket, Michelisz Norbert autóversenyzőt, Kapás Boglárka és Szilágyi Áron olimpikonokat is.

Az örökbefogadásról bővebb információt találsz az Állatkerti Alapítvány honlapján: www.allatkertialapitvany.hu