Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Ősz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Állatkert Ajándékutalvány

Adjon Állatkerti Élményt Ajándékba!

Lepje meg Állatkerti Ajándékutalvánnyal szeretteit! 

Az utalvánnyal a megajándékozott a kiállítás dátumától számított 1 éven belül tetszés szerint vásárolhat állatkerti belépőt, részt vehet Esti Séta élményprogramjainkon, vagy egyéb  redezvényeinken.

A Fővárosi Állat- és Növénykert jegypénztáraiban 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft-os címletekben kapható.

Az Állatkerti Ajándékutalvány érvényességi ideje nem hosszabbítható meg. Készpénzre, újabb Állatkert Ajándékutalványra, illetve vissza nem váltható, továbbértékesítése tilos! Az utalványt egy alkalommal, egy összegben lehet felhasználni, részleges felhasználás esetén névértékéből pénzt visszatéríteni nem tudunk. Ha a vásárlás összege meghaladja az ajándékutalvány névértékét, a különbözetet bankkártyával, készpénzzel vagy egyéb, az Állatkert által aktuálisan elfogadott utalványokkal ki kell fizetni.

10 százalékos kedvezménnyel kedveskedünk Állatvilág magazinunk előfizetőinek, olvasóinak!

A 2023/1. szám 44. oldalán található árengedmény állatkerti ajándékutalvány személyes vásárlásakor, a lap 2023. január-februári számának bemutatásával érvényesíthető a Fővárosi Állat- és Növénykert jegypénztáraiban. A kedvezmény csak állatkerti ajándékutalványra váltható be egyszeri alkalommal.

A magazin kapható az Állatkerti ZooShop-ban és az újságárusoknál.
Az akció visszavonásig érvényes.

Frissítés 2023.03.11. Állatvilág magazinunk 2023/1. számának 44. oldalán található, utalványokra vonatkozó árengedménye 2023. 04. 01-ig váltható be jegypénztárainkban.
Ezt követően a 10%-os kedvezmény visszavonásra kerül.

CÉGEK, MUNKÁLTATÓK FIGYELMÉBE!

Az Állatkert Ajándékutalványt nemcsak magánszemélyek vásárolhatják meg, hanem cégek is munkavállalóik részére.