Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-17:30 Sz-V: 9:00-18:00

Állatkert Ajándékutalvány

Az Állatkert Ajándékutalványok 2019. április 1-jétől az Állatkert pénztáraiban válthatóak.

Lepje meg vele szeretteit, tetszőleges értékben! Így a váltástól számított 1 éven belül tetszés szerint vásárolhatnak rajta állatkerti belépőt, bérletet vagy akár Zenés Állatkerti esték koncertjegyet.

Vásárolható címletek: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft

Az Állatkert Ajándékutalvány a kiállítás dátumától számított 1 évig érvényes. A Fővárosi Állat- és Növénykert jegypénztáraiban, állatkerti belépőjegy vagy éves bérlet vagy a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat előadásaira történő vásárlásakor használható fel. Érvényességi ideje nem hosszabbítható meg. Készpénzre, újabb Állatkert Ajándékutalványra, illetve vissza nem váltható, továbbértékesítése tilos! Az utalványt egy alkalommal, egy összegben lehet felhasználni, részleges felhasználás esetén névértékéből pénzt visszatéríteni nem tudunk. Ha a vásárlás összege meghaladja az ajándékutalvány névértékét, a különbözetet bankkártyával, készpénzzel vagy egyéb, az Állatkert által aktuálisan elfogadott utalványokkal ki kell fizetni.

CÉGEK, MUNKÁLTATÓK FIGYELMÉBE!

Az Állatkert Ajándékutalványt nemcsak magánszemélyek vásárolhatják meg. A személyi jövedelemadóról szóló törvény 1. sz. mellékletének 8.28. és 9.1. pontjai szerint adómentesen adható a kifizető által ugyanazon magánszemélynek az adóévben legfeljebb 50.000 Ft értékben a kulturális szolgáltatás igénybevételére jogosító belépőjegy, bérlet, illetve az ezek vásárlására jogosító utalvány. Az Állatkert, mint közművelődési tevékenységet folytató szervezet kulturális szolgáltatást nyújt, így a belépő (vagy a koncertjegy).