Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Állatkert Ajándékutalvány

Vásárolható címletek: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft.

Lepje meg vele szeretteit, tetszőleges értékben! Így a váltástól számított 1 éven belül tetszés szerint vásárolhatnak rajta állatkerti belépőt, bérletet vagy akár Zenés Állatkerti esték koncertjegyet.

Az Állatkert Ajándékutalvány a kiállítás dátumától számított 1 évig érvényes. 

A Fővárosi Állat- és Növénykert jegypénztáraiban, állatkerti belépőjegy vagy éves bérlet vagy a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat előadásaira történő vásárlásakor használható fel. Érvényességi ideje nem hosszabbítható meg. Készpénzre, újabb Állatkert Ajándékutalványra, illetve vissza nem váltható, továbbértékesítése tilos! Az utalványt egy alkalommal, egy összegben lehet felhasználni, részleges felhasználás esetén névértékéből pénzt visszatéríteni nem tudunk. Ha a vásárlás összege meghaladja az ajándékutalvány névértékét, a különbözetet bankkártyával, készpénzzel vagy egyéb, az Állatkert által aktuálisan elfogadott utalványokkal ki kell fizetni.

CÉGEK, MUNKÁLTATÓK FIGYELMÉBE!

Az Állatkert Ajándékutalványt nemcsak magánszemélyek vásárolhatják meg, hanem cégek is munkavállalóik részére. 

 

Korábban váltott Ajándékutalványok

Az Állatkert Ajándékutalványok érvényessége, amelyek 2019. március 15. és 2020 június 5. között kerültek értékesítésre, korábban 82 nappal meghosszabításra került az év során. Ezek érvényessége tovább hosszabbodik.
A fenti időszak alatt kibocsájtott ajándékutalványok felhasználási idejének további hosszabbítását az Állatkert második hullám alatti zárva tartási idejével, 172 nappal is bővítettük.
A 2020. június 7 után kibocsájtott ajándékutalványok felhasználási idejét a második hullám zárva tartási idejével, 172 nappal hosszabbítottuk meg.