Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Tehetséggondozó állatkerti szakkör

Régi hagyományunkat felelevenítve újra indítjuk az Állatkerti szakkört, elsősorban 5. és 6. osztályos gyerekek számára.

Kik számára javasoljuk:
Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek az állatok és növények titkai iránt, szeretnének természettudományos kérdésekkel foglalkozni, valamint bepillantást nyerni a kulisszák mögé. Mindezek mellett itt a helye minden olyan gyereknek, aki minél több információt szeretne tudni az állatok viselkedéséről és az ökológiai - környezetvédelmi kérdések sem hagyják hidegen.

Kiknek a részvételére számítunk:
A szakkör maximális létszáma 15 fő, amibe a 10-12 évesekre számítunk, akik szívesen áldoznak a szabadidejükből arra, hogy a természet titkairól tanuljanak. Mindazonáltal hasznos, ha valaki már indult bármilyen biológiával kapcsolatos versenyen, vagy a későbbiekben tervez indulni.

Időpontok és időtartam:
A foglalkozások kéthetente szombatonként, 9:00-13:00 óra között tartjuk. Tervezett kezdés 2024. január 27-e, a program zárása június 15-e.

Díjszabás:
A részvétel ára 25.000 Ft/fő, mely tartalmazza a féléves szakkört (10 alkalommal, alkalmanként 4 órás foglalkozást) és egy ÉVES GYERMEKBÉRLETet a szakkörön részt vett gyermek számára a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Jelentkezés a szakkörre:
Kérünk mindenkit, hogy a következő űrlapot töltse ki ITT

Jelentkezési határidő: 2024. január 10.
Beérkezett jelentkezések összesítése után értesítést küldünk az eredményről.

Tovább információért érdeklődni a zooped@zoobudapest.com e-mail címen tudnak!