Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Osztálykirándulás

Osztálykirándulást, tematikus programot állít össze?
Jöjjön az Állatkertbe!

Szervezési információk iskoláknak

 


Mozgásfejlesztés, matematikai gondolkodás, érzelmi fejlesztés, nyelvtan vagy rajzóra, biológiai vizsgálódás, önálló felfedezés, zöld programok, kézművesség, módszertani ötletek? Mindez megvalósítható egy helyen! Az Állatkert sokféle programot kínál az iskolán, óvodán kívüli oktatási, nevelési tevékenységekhez, nyári táborokhoz, kirándulások, jeles napok vagy tematikus hetek egyedi programjának összeállításához! Ha rossz időben, akár télen szeretnének kimozdulni, elsősorban a Varázshegy bejárását és programjait ajánljuk, de további tízezer négyzetméteren, fedett, fűtött kiállítóterek várják a csoportokat. 

 

Játszóterek, piknikhelyek
Ezeken felül több tematikus játszóteret (például Korallzátony játszótér), és piknikhelyet (Lepkekert melletti terület és Piknik pihenőpark) is találnak nálunk.

Aktuális feladatlapok

Az osztálykirándulásokhoz, állatkerti programok szervezéséhez a zoopedagógusok által készített, aktuális feladatlapokat is igényelhet. Érdeklődni a zooped@zoobudapest.com elérhetőségen lehet. 


Légy ott! élményprogramok

Az aktuális programokról, időpontokról és helyszínekről a legfrissebb információ a honlapon olvasható: www.zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo

 

 

Ha szeretne segítséget, feladatlapot, tanácsot vagy összeállított programot kapni óvodás csoportja, osztálya vagy egész iskolája számára a kiránduláshoz, jelentkezzen a zooped@zoobudapest.com e-mail címen a tervezett program előtt legalább két héttel.