Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Osztálykirándulás

Osztálykirándulást, tematikus programot állít össze? Jöjjön az Állatkertbe!
Szervezési információk iskoláknak

Mozgásfejlesztés, matematikai gondolkodás, érzelmi fejlesztés, nyelvtan vagy rajzóra, biológiai vizsgálódás, önálló felfedezés, zöld programok, kézművesség, módszertani ötletek? Mindez megvalósítható egy helyen! Az Állatkert sokféle programot kínál az iskolán, óvodán kívüli oktatási, nevelési tevékenységekhez, nyári táborokhoz, kirándulások, jeles napok vagy tematikus hetek egyedi programjának összeállításához! Ha rossz időben, akár télen szeretnének kimozdulni, elsősorban a Varázshegy bejárását és programjait ajánljuk, de további tízezer négyzetméteren, fedett, fűtött kiállítóterek várják a csoportokat. 
A Varázshegyről és kiállításairól részletesen itt tajékozódhat.  

 

Játszóterek, piknikpark
Négy tematikus játszóteret (Korallzátony játszótér, Szép Miklós játszótér, Energia játszótér, Ausztrál játszótér), és természetvédelmi piknikparkot is találnak nálunk. Meleg ételt, illetve szendvicset a büfékben és a Barlang étteremben tudnak venni.

Légy ott! élményprogramok
Az aktuális programokról, időpontokról és helyszínekről a legfrissebb információ a honlapon, itt olvasható.

A kirándulás megszervezése 

Ha szeretne segítséget, feladatlapot, tanácsot vagy összeállított programot kapni óvodás csoportja, osztálya vagy egész iskolája számára a kiránduláshoz, jelentkezzen a zooped@zoobudapest.com e-mail címen a tervezett program előtt legalább két héttel.