Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Állatkertet ajándékba!

Különleges élményt szeretne ajándékba adni? Unja a szokásos ajándékokat? Nincs ideje ötletek után kutatni? A Budapesti Állatkert egyedülálló ajánlata: vásároljon szeretteinek állatkerti ajándékutalványt, vagy éves bérletet!

Állatkert ajándékutalvány
Lepje meg vele szeretteit, tetszőleges értékben! Így a váltástól számított 1 éven belül tetszés szerint vásárolhatnak rajta állatkerti belépőt, bérletet vagy akár Zenés Állatkerti esték koncertjegyet. Vásárolható címletek: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft. Válthatóak az Állatkert jegypénztárában minden nap 9 és 16 óra között. December 24-én pedig, 9 és 12 óra között. December 24-e után Állatkert ajándékutalvány nem váltható.

Éves bérletek
Bérlettel sorban állás nélkül léphet a bérlet tulajdonosa az Állatkertbe, így több idő marad az izgalmas látnivalókra. A kedvencek hétvégén és hét közben egyaránt felkereshetők, mert a bérlet 365 napon át érvényes.

Bérletek válthatóak az Állatkert Ajándékboltjában minden nap 10 és 16 óra között. December 24-én pedig, 10 és 12 óra között. Az Ajándékbolt megközelíthető közvetlenül az Állatkerti körútról.

Tovább a bérletárakra >>>