Keresés
Close this search box.

MENÜ

Kezdőlap
/

Módszertani tréningek

MÓDSZERTANI KÉPZÉSEK PEDAGÓGUSOK SZÁMÁRA

Ha már kifogytak az ötletekből, hogy a tanári kar milyen témában és hol szervezze meg továbbképzési, módszertani vagy közösségépítő napját, vagy egyszerűen csak egy izgalmas, érdekességekkel teli oktatási helyszínnel ismerkednének kollégáikkal, várjuk Önöket módszertani programjaikon.

Az állatkerti helyszínű tanulmányi programok kiváló lehetőséget adnak a széles spektrumú kompetenciafejlesztésre és a tehetséggondozásra. Ezért a pedagógus kollégáknak, hallgatóknak rendszeresen szervezünk olyan módszertani napokat, tréningeket, amelyeken mindezt megtapasztalhatják és elsajátíthatják a bevált ötleteket, gyakorlatot. 

Szívesen állunk pedagógusok, programszervezők, nevelőtestületek, munkaközösségek, pedagógiai szolgáltatók rendelkezésére. Időpontot egyeztetni legalább két héttel előre lehet szükséges.

A tematikát az igények szerint alakítjuk, de minden esetben változatos módszereket, helyszíneket és programelemeket ötvözünk. Vetített előadás, gyakorlati bemutató, élményalapú foglalkozás, az állatok megfigyelésén alapuló feladatok, képességfejlesztő játékok és kontaktállatok is szerepelnek a programban.

Érdeklődésük szerint kétféle időtartamú (180 perc és 320 perc hosszúságú) módszertani programlehetőség közül tudnak választani.

  • 180 perces módszertani tréning

A rövidebb módszertani program is jó alkalmat teremt mind a tudásgyarapításra, mind pedig az élő állatok közelsége adta foglalkozásötletek, jó-gyakorlatok elsajátítására, sőt, ki-ki a bátorságát is próbára teheti.

  • 320 perces módszertani tréning

A hosszabb program esetén csapatépítős elemeket is használunk, és úgy állítjuk össze a tematikát, hogy foglalkozásbemutatótól kézműves programon, szakvezetésen át egy állomáspontos játékig, intézményünk minél többféle oktatási-nevelési lehetőségével megismerkedhessenek. A hosszabb módszertani program igénybevétele esetén, kérés alapján igazolást is ki tudunk állítani a részvételről.*

*A pedagógus-továbbképzésről szóló 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendeletben foglaltak szerint a hétévenkénti továbbképzés teljesítésébe beszámítható a harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri.

FONTOS TUDNI!

A felsorolt programokon a csoportlétszám maximum 20 fő, és hétköznapokon 9–16 óra között, legalább két héttel a látogatást megelőző bejelentkezéssel vehetők igénybe. A bejelentkezés és a részletek egyeztetése az oktatas@zoobudapest.com elérhetőségen lehetséges.

A bejelentkezés csak az e-mailben küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

A pedagógustréningek és módszertani programok árjegyzéke ITT olvasható. 

Állatkerti módszertani képzéseinken egyedi szakmai igényeket is figyelembe veszünk.