Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Kedvezmények és szervezési információk

A Fővárosi Állat- és Növénykert továbbra is a lehető legkedvezményesebb belépést biztosítja az állatkerti környezetben tanulni vágyó óvodás és iskolás csoportoknak és kisérőiknek.
Nem csak biológia: mozgás- vagy érzelmi fejlesztés, matematikai gondolkodás, irodalom-, rajzóra, zöld programok, kézművesség vagy módszertani ötletek – mind-mind megvalósíthatóak az Állatkertben! Szívesen segítünk az oktatási foglalkozások, pedagógus tréningek, jeles napi vagy tematikus programok, osztálykirándulások programjának összeállításában, akár csoporthoz igazításában is.

Kedvezményes belépési lehetőség oktatási csoportoknak:

A kedvezmények igénybevételéhez töltse le:

Az Intézményi jegy és Intézményi Bérlet vásárlásához töltse le az Intézményi jegy és bérlet igénylőlap című nyomtatványt, majd fizetéskor kitöltve és az intézmény pecsétjével ellátva adja át a pénztárosnak.

A kedvezmény az intézményi jegy vásárlásához kötött, csak azzal együtt érvényes. A kedvezmény igénybevételéhez töltse le a Pedagógus regisztrációs lapot, majd érkezéskor adja át a pénztárosnak.

 

INTÉZÉNYI JEGY
Ára (10 fő felett): 1000Ft/fő

• Magyarországi székhelyű óvodás és iskolás csoportok számára váltható kizárólag hétköznap a jegypénztárak nyitvatartási idejében.
• 10 gyerekkel 1 fő kísérő ingyenesen és maximum további 2 kísérő kedvezményes áron léphet be az Állatkertbe.
• Ha a további két kísérő valamelyike pedagógus, és rendelkezik érvényes hazai vagy nemzetközi pedagógus igazolvánnyal, vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolással, akkor részére az Állatkert regisztrációhoz kötött, 200Ft-is belépést biztosít.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike nem pedagógus, akkor 1000 Ft/fő áron válthat jegyet.
• A csoporttal érkező minden további felnőtt teljes árú jegyet kell váltson.
• Az intézményi jegy tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert területén.
• A kedvezmény igénybevételéhez kitöltött igénylőlap leadása szükséges, a látogatáshoz előzetes bejelentkezésre nincs szükség.

INTÉZMÉNYI BÉRLET
Ára: 70.000,- Ft

• Magyarországi székhelyű oktatási intézmények vásárolhatják, 100 fő számára tartalmaz belépőt, amely legalább 10 fős részletekben használható fel. Egy intézmény korlátlan számú bérletet vásárolhat.
• A bérlet a pénztárakban az év minden napján, a pénztárak nyitvatartási idejében váltható.
• Az intézményi bérlet tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert területén.
• Az intézményi bérlet a vásárlástól számított egy évig érvényes!
• 10 gyerekkel 1 fő kísérő ingyenesen és maximum további 2 fő kísérő kedvezményes áron léphet be az Állatkertbe.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike pedagógus, és rendelkezik érvényes hazai vagy nemzetközi pedagógus igazolvánnyal, vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolással, akkor részére az Állatkert regisztrációhoz kötött, 200 Ft-os belépést biztosít.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike nem pedagógus, akkor 1000 Ft/fő áron válthat jegyet.
• A csoporttal érkező minden további felnőtt teljes árú jegyet kell váltson.
• Az elveszett bérleteket nem pótoljuk!

BELÉPÉSI KEDVEZMÉNY A PEDAGÓGUSOK EGYÉNI LÁTOGATÁSÁHOZ:  

Pedagógusok egyéni látogatásuk alkalmával, érvényes pedagógusigazolvány vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolás felmutatása mellett, 2500,- Ft/fő áron szakmai belépőjegyet vásárolhatnak.

A kedvezményes jegy nem átruházható, a kedvezmény visszavonásig érvényes! Az Állatkert az árváltoztatás jogát fenntartja! 

 
Hogyan tud jelentkezni zoopedagógiai foglalkozásra?

Az oktatási foglalkozáshoz előzetes időpontfoglalás szükséges, amelyre legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően tudnak jelentkezni. A tanulmányi kirándulások időszakában ezt érdemes még korábban megtenni.

Bejelentkezni az alábbi emailcímen tudnak: zooped@zoobudapest.com

Kérjük, az emailben adja meg a következő adatokat:

  • Intézményük neve
  • Intézményük pontos címe irányítószámmal
  • Kísérő pedagógus neve, telefonszáma, email címe
  • A résztvevő tanulók létszáma, korcsoportja
  • A látogatás tervezett időpontja (tanítási napokon 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 órai kezdettel)
  • A választott foglalkozás címe
  • Amennyiben a csoportban van fogyatékkal élő vagy tanulási nehézséggel küzdő gyerek, vagy a csoportnak bármilyen speciális igénye van, azt kérjük előre jelezze előre.

Munkatársaink ezután három munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a foglalás miatt. További információ az időpontfoglalásról a +3620/2975389-es telefonszámon kérhető.

A bejelentkezés csak az emailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és emailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

A Fővárosi Állat-és növénykert oktatási kínálata (pdf)

HASZNOS TUDNIVALÓK: 

Választható időpontok: tanítási napokon 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 óra
Hétvégéken, tanítási szünetekben és állatkerti fesztiváljaink alatt nem áll módunkban oktatási foglalkozást tartani, ezekben az időszakokban érdekes és változatos állatkerti elfoglaltságot biztosítanak a honlapról aktuálisan letölthető programok.

Csoportlétszám: Javasoljuk, hogy a csoportok maximális létszáma ne haladja meg a 30 főt, ideális létszám 20 fő foglalkozásainkon. A 30 fő fölötti létszámú csoportot bontani fogjuk, ami ebben az esetben két foglalkozásnak számít.

Érkezés: Kérjük, hogy a foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg a pénztárhoz. Csoportvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni az előre egyeztetett helyszínen. A foglalkozást akkor sem áll módunkban korábban kezdeni, ha a csoport a megbeszélt időnél korábban érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

Késés: A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pavilon telefonszámán: +361/2734900 vagy +361/2734901. A megbeszélt kezdési időponton túl maximum 15 percet tudunk várni. Az ezt meghaladó késés esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a foglalkozást. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Kedvezőtlen időjárás esetén a külső helyszínekre tervezett foglalkozásokat zárt térbe szervezzük át. Rövid kinti séták teljesen nem kerülhetők el.

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék emailben a zooped@zoobudapest.com címre.

Figyelem!

Oktatási foglalkozás igénylésekor a foglalkozás díját érkezéskor a jegypénztárban kérjük kifizetni, majd a kapott oktatási jegyet illetve blokkot belépéskor a Főkapuban felmutatni. A foglalkozás megkezdése csak ezután lehetséges. Utólagos jegyváltásra nincs lehetőség.

 

Oktatási foglalkozások árjegyzéke

Zoopedagógiai foglalkozásainkat korcsoportonként, különböző időtartamban és helyszínen, több árkategóriában kínáljuk.

A foglalkozások ára csoportonként:

45-60 perces                               10 000 Ft
90 perces                                    14 000 Ft
90-120 perces                             18 000 Ft
Zöldműhely program                   10 000 Ft
Feladatlapos foglalkozás            10 000 Ft
Online foglalkozás                      14 000 Ft
(Lásd részletesen az oktatási foglalkozások árjegyzéke táblázatban!)

A Fővárosi Állat- és Növénykert oktatási foglalkozásainak listája, árakkal (pdf)

Elérhetőségek

Amennyiben további kérdése van oktatási programunkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken tud tájékozódni.

E-mail: zooped@zoobudapest.com

Honlap: www.zoobudapest.com

Ingyenesen letölthető oktatási anyagok:www.zoobudapest.com/oktatas