Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Kedvezmények és szervezési információk

A Fővárosi Állat- és Növénykert továbbra is a lehető legkedvezményesebb belépést biztosítja az állatkerti környezetben tanulni vágyó óvodás és iskolás csoportoknak és kisérőiknek.
Nem csak biológia: mozgás- vagy érzelmi fejlesztés, matematikai gondolkodás, irodalom-, rajzóra, zöld programok, kézművesség vagy módszertani ötletek – mind-mind megvalósíthatóak az Állatkertben! Szívesen segítünk az oktatási foglalkozások, pedagógus tréningek, jeles napi vagy tematikus programok, osztálykirándulások programjának összeállításában, akár csoporthoz igazításában is.

Kedvezményes belépési lehetőség oktatási csoportoknak:

A kedvezmények igénybevételéhez töltse le:

Az Intézményi jegy és Intézményi Bérlet vásárlásához töltse le az Intézményi jegy és bérlet igénylőlap című nyomtatványt, majd fizetéskor kitöltve és az intézmény pecsétjével ellátva adja át a pénztárosnak.

A kedvezmény az intézményi jegy vásárlásához kötött, csak azzal együtt érvényes. A kedvezmény igénybevételéhez töltse le a Pedagógus regisztrációs lapot, majd érkezéskor adja át a pénztárosnak.

 

INTÉZMÉNYI JEGY
Ára (10 fő felett): 1500 Ft/fő

• Magyarországi székhelyű óvodás és iskolás csoportok számára váltható kizárólag hétköznap a jegypénztárak nyitvatartási idejében.
• 10 gyerekkel 1 fő kísérő ingyenesen és maximum további 2 kísérő kedvezményes áron léphet be az Állatkertbe.
• Ha a további két kísérő valamelyike pedagógus, és rendelkezik érvényes hazai vagy nemzetközi pedagógus igazolvánnyal, vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolással, akkor részére az Állatkert regisztrációhoz kötött, 400 Ft-os belépést biztosít.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike nem pedagógus, akkor 1500 Ft/fő áron válthat jegyet.
• A csoporttal érkező minden további felnőtt teljes árú jegyet kell váltson.
• Az intézményi jegy tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert területén.
• A kedvezmény igénybevételéhez kitöltött igénylőlap leadása szükséges, a látogatáshoz előzetes bejelentkezésre nincs szükség.

INTÉZMÉNYI BÉRLET
Ára: 110.000,- Ft

• Magyarországi székhelyű oktatási intézmények vásárolhatják, 100 fő számára tartalmaz belépőt, amely legalább 10 fős részletekben használható fel. Egy intézmény korlátlan számú bérletet vásárolhat.
• A bérlet a pénztárakban az év minden napján, a pénztárak nyitvatartási idejében váltható.
• Az intézményi bérlet tanítási napokon és tanítási napokon kívül hétköznapokon használható fel az Állatkert területén.
• Az intézményi bérlet a vásárlástól számított egy évig érvényes!
• 10 gyerekkel 1 fő kísérő ingyenesen és maximum további 2 fő kísérő kedvezményes áron léphet be az Állatkertbe.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike pedagógus, és rendelkezik érvényes hazai vagy nemzetközi pedagógus igazolvánnyal, vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolással, akkor részére az Állatkert regisztrációhoz kötött, 400 Ft-os belépést biztosít.
• Ha a további 2 kísérő valamelyike nem pedagógus, akkor 1500 Ft/fő áron válthat jegyet.
• A csoporttal érkező minden további felnőtt teljes árú jegyet kell váltson.
• Az elveszett bérleteket nem pótoljuk!

BELÉPÉSI KEDVEZMÉNY A PEDAGÓGUSOK EGYÉNI LÁTOGATÁSÁHOZ:  

Pedagógusok egyéni látogatásuk alkalmával, érvényes pedagógusigazolvány vagy igazolvánnyal egyenértékű igazolás felmutatása mellett, 3800,- Ft/fő áron szakmai belépőjegyet vásárolhatnak.

A kedvezményes jegy nem átruházható, a kedvezmény visszavonásig érvényes! Az Állatkert az árváltoztatás jogát fenntartja! 

 
Hogyan tud jelentkezni zoopedagógiai foglalkozásra?

Az oktatási foglalkozáshoz előzetes időpontfoglalás szükséges, amelyre legalább két héttel a kívánt időpontot megelőzően tudnak jelentkezni. A tanulmányi kirándulások időszakában ezt érdemes még korábban megtenni.

Bejelentkezni az alábbi emailcímen tudnak: zooped@zoobudapest.com

Kérjük, az emailben adja meg a következő adatokat:

  • Intézményük neve
  • Intézményük pontos címe irányítószámmal
  • Kísérő pedagógus neve, telefonszáma, email címe
  • A résztvevő tanulók létszáma, korcsoportja
  • A látogatás tervezett időpontja (tanítási napokon 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 órai kezdettel)
  • A választott foglalkozás címe
  • Amennyiben a csoportban van fogyatékkal élő vagy tanulási nehézséggel küzdő gyerek, vagy a csoportnak bármilyen speciális igénye van, azt kérjük előre jelezze előre.

Munkatársaink ezután három munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a foglalás miatt. További információ az időpontfoglalásról a +3620/2975389-es telefonszámon kérhető.

A bejelentkezés csak az emailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és emailben visszaigazolt árak és adatok mérvadók, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

HASZNOS TUDNIVALÓK: 

Választható időpontok: tanítási napokon 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 óra
Hétvégéken, tanítási szünetekben és állatkerti fesztiváljaink alatt nem áll módunkban oktatási foglalkozást tartani, ezekben az időszakokban érdekes és változatos állatkerti elfoglaltságot biztosítanak a honlapról aktuálisan letölthető programok.

Csoportlétszám: Javasoljuk, hogy a csoportok maximális létszáma ne haladja meg a 30 főt, ideális létszám 20 fő foglalkozásainkon. A 30 fő fölötti létszámú csoportot bontani fogjuk, ami ebben az esetben két foglalkozásnak számít.

Érkezés: Kérjük, hogy a foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg a pénztárhoz. Csoportvezetőjük a megbeszélt időpont előtt 5 perccel fog megjelenni az előre egyeztetett helyszínen. A foglalkozást akkor sem áll módunkban korábban kezdeni, ha a csoport a megbeszélt időnél korábban érkezett. Kérjük szíves türelmüket!

Késés: A csoport késése esetén kérjük, hogy ezt telefonon mielőbb jelezzék az információs pavilon telefonszámán: +361/2734900 vagy +361/2734901. A megbeszélt kezdési időponton túl maximum 15 percet tudunk várni. Az ezt meghaladó késés esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a foglalkozást. Ebben az esetben egy újabb időpont egyeztetése szükséges.

Kedvezőtlen időjárás esetén a külső helyszínekre tervezett foglalkozásokat zárt térbe szervezzük át. Rövid kinti séták teljesen nem kerülhetők el.

Lemondás: Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék emailben a zooped@zoobudapest.com címre.

Figyelem!

Oktatási foglalkozás igénylésekor a foglalkozás díját érkezéskor a jegypénztárban kérjük kifizetni, majd a kapott oktatási jegyet illetve blokkot belépéskor a Főkapuban felmutatni. A foglalkozás megkezdése csak ezután lehetséges. Utólagos jegyváltásra nincs lehetőség.

 

Oktatási foglalkozások árjegyzéke

Zoopedagógiai foglalkozásainkat korcsoportonként, különböző időtartamban és helyszínen, több árkategóriában kínáljuk.

A foglalkozások ára csoportonként:

45-60 perces                               11 000 Ft
90 perces                                    19 800 Ft
Zöldműhely program                   11 000 Ft
Feladatlapos foglalkozás               5 500 Ft
Módszertani tréning                     39 600 Ft
Módszertani nap                          66 000 Ft
(Lásd részletesen az oktatási foglalkozások árjegyzéke táblázatban!)

Elérhetőségek

Amennyiben további kérdése van oktatási programunkkal kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken tud tájékozódni.

E-mail: zooped@zoobudapest.com

Honlap: www.zoobudapest.com

Ingyenesen letölthető oktatási anyagok:www.zoobudapest.com/oktatas