Keresés
Close this search box.

MENÜ

Kezdőlap
/

4. Kürtöskalács Vigalom

2024. május 10.
10:00
2024. május 12.
18:00
Kürtöskalács Vigalom
Kürtöskalács Vigalom

Már év elején nagyon várjuk a májust, amikor együtt ünnepelhetjük kicsikkel és nagyokkal ezt a mennyei hungarikumot. Hónapokkal előtte törjük a fejünket az újdonságokon, és ezúttal a KÜRTŐSBON (az új formá(t)öltött kürtőskalács) variálhatóságát választottuk fókusznak, hisz még mindig ő a közelmúlt slágerterméke.

Így örömmel kísérletezgettünk új ízekkel és már teszteltük is, úgyhogy a Vigalom újdonságaként elhozzuk nektek a Dupla Málnás KÜRTŐSBON-t, amely kívül belül málnás, valamint a diós és mákos BEJGLIBON-okat. Természetesen most is minden termékünk alapja a faszénparázson sült eredeti kürtőskalács, hisz #alegjobbparázsonsütve, melyet sokféleképpen bolondíthatunk meg”.

Mivel május a szerelem hónapja, szívesen nyúlunk az egyik kedvenc alapanyagunkhoz: a málnához, így igazi málna mennyország lesz az Állatkertben a kürtős standokon – megjelenik a málna a KÜRTŐSBON-ban és az Édes Mackó különleges kürtőskalácsból készült desszertjeiben is. Emellett természetesen a vendégek választhatnak a különböző ÍZBOMBÁK-ból, melyet vegán alapanyagokból fogunk készeni, de lesz külön glutén-, tej-, tojásmentes kürtőskalács is, és persze a hagyományos ízesítésű kürtőskalácsok sem maradnak el.

Sőt a közkedvelt Csináld magad! kürtőskalács standon kipróbálhatják azt is, hogy készül az igazi kürtőskalács.
A 4. Kürtőskalács Vigalmon is a családi programok kerülnek fókuszba, mesemondók, bábszínház, kézműves foglalkozások, arcfestés, állatokkal kapcsolatos ismeretterjesztő programok és változatos zenei kínálat, többek közt Kovácsovics Fruzsina is szórakoztatja majd a kürtőskalács rajongóit.

Részletes program


További információ: vitezkurtos.hu

Jegyárak

A rendezvény általános állatkerti belépőjeggyel, éves bérlettel is látogatható.

Bejárat

Ha kifejezetten a rendezvény programjaira érkezel, akkor a belépést az Állatkert Körhinta melletti kapuján ajánljuk!
Itt találod a programokat

www.vitezkurtos.hu

Mosdók

Főkapu tér, Pálmaház, Mesterségek udvarán (akadálymentesített), Korallzátony játszótér mellett
Távozási pont

Főkapu, Állatkert Körhinta melletti kapu