Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-16:00 Sz-V: 9:00-16:00

Rendezvény, marketing

Szponzoráció, együttműködés

Magyarország legnépszerűbb turisztikai, és kulturális intézménye, évente 1.000.000 látogató, közel 1000 egzotikus állatfaj, programok, cuki állatok, fesztiválok, látnivalók tucatjai, természetvédelem, és zöld gondolat. Ha marketing tervei megvalósításához egy igazi „lovebrand" partnerségét keresi, meg fogjuk találni az együttműködés lehetőségét. További információkért kérjük, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Huja Adrienn
marketing menedzser
E-mail: huja.adrienn@zoobudapest.com

 

Filmforgatás, fotózás, promóció

Az Állatkert kiváló helyszíne filmforgatásoknak, fotózásoknak is. Több mint 17 hektárnyi helyszín műemlék állatházakkal, gyönyörű kertekkel, egzotikus helyszínekkel és hátterekkel. A Budapesti Állatkert több ízben volt helyszíne játékfilmek, reklámfilmek, dokumentumfilmek forgatásának, divatfotózásoknak.

A volt Vidámparki terület építési munkálatok miatt előreláthatólag 2021 év végéig nem vehető igénybe.
Kérjük, a kívánt forgatási, fotózási, promóciós napot megelőzően legalább 2 héttel hamarabb érdeklődjön kollégánknál.

Amennyiben nem kereskedelmi, vagy üzleti, hanem saját célra kíván fotókat, filmfelvételeket készíteni, úgy ahhoz külön engedélyre nincs szüksége. A belépőjegy megváltásával Ön jogosult az emlékeit megörökíteni.

Király Brigitta
rendezvénymenedzser
E-mail: kiraly.brigitta@zoobudapest.com

 

Céges és magánrendezvények

Az 1866-ban alapított Budapesti Állatkert csodás környezetben, a Városliget szívében található. A kert patinás műemlék épületei és évszázados fái egyedi történelmi hangulatot kölcsönöznek a helyszínnek. Az állatok lakhelyét övező gondozott parkot pompás növények, tavak és sziklakertek, Japánkert, valamint szobrok és műalkotások színesíti.

Az Állatkert jó választás azon leendő ügyfeleink számára, akik az állatok és a természet szeretetén, valamint a terület befogadóképességén túl a különleges épített környezetre és az egyedi hangulatra is hangsúlyt fektetnek a helyszínválasztás során.

Amennyiben kérdése van, kérjük, küldje el Király Brigitta rendezvénymenedzser kollégánknak a következő e-mail címre: kiraly.brigitta@zoobudapest.com

Mielőtt feltenné kérdését, kérjük, olvassa el az alábbiakat, így ezen az oldalon is választ kaphat kérdésére.

Az Állatkert egyes területeit érintő, privát és céges, esetleg komplex, több helyszínt is magába foglaló rendezvényeit partnerünk, a Brightly Kft. bonyolítja.

Amennyiben Ön ilyen rendezvényt tervez az Állatkertben, kérjük, hogy keresse rendezvényszervező partnerünket az alábbi elérhetőségeken:

Juszel Aliz
rendezvényszervező
Brightly Kft.
Telefon: +36 20 299 3360
E-mail: juszel.aliz@brightly.hu

www.brightly.hu

 

Születésnapi zsúrokkal kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az Állatkerti Alapítvánnyal.

E-mail: info@allatkertialapitvany.hu