Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Hugi, a barna medve 2022. január 28.

Most hétvégén tartjuk meg a Mackófarangot, sok-sok programmal, valamint kedvezményes jegyekkel a 14 éven aluliaknak! Ízelítő gyanánt egy kisfilmmel kedveskedünk honlapunk olvasóinak, amelyben Hugit, a barna medvét mutatjuk be.

Hugi, a nyolcéves barna medve a közelmúltban lett Állatkertünk lakója. Ebben a kisfilmben a nagyragadozók egyik gondozója, Sebők Vera mesél Hugi személyiségéről, meg arról is, hogy mik a kedvenc finomságai.


Hugit természetesen a most hétvégi Mackófarsangon is láthatja a nagyközönség: mindkét nap 10 órai kezdettel lesz majd látványetetés nála. Persze sok más programmal, élménnyel, látnivalóval is várjuk látogatóinkat a Mackófarsang mindkét napján. Ráadásul azok a 14 éven aluli gyermekek, akik jelmezben, vagy a játékmackójukkal érkeznek, vagy pedig brummognak a kapun való belépéskor, jelképes áron megváltható, 200 forintos jeggyel kereshetik fel Állatkertünket.

Hugira egyébként nemcsak a hétvégi Mackófarsang idején érdemes odafigyelni. Jövő héten szerdán, február 2-án azt fogjuk meglesni, hogy van-e árnyéka. A népi időjóslás tapasztalatai szerint ugyanis ez alapján következtetni lehet a tél hosszára.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.