Jegyárak, jegyvásárlás


A 2020. március 31-ig érvényes elővételi jegyek,
felhasználhatók 2020. december 31-ig.

Nyitvatartás

 

Március 15-től ZÁRVA további intézkedésig

Digitális Állatkert

Hét kontinens állatvilága2020. április 2.

Az állatvilág a földkerekség minden pontján jelen van: földön, vízben és levegőben, a forró sivatagoktól a fagyos sarkvidékekig. Élnek állatok a magashegységek ormai közt, de megtaláljuk őket a legmélyebb óceáni árkokban is.

Letölthető érdekességek a meseírás napjára2020. április 1.

A gyermekeknek, pedagógusoknak, szülőknek szánt letölthető anyagok sorát, amelyekkel az állatkerti tanulmányi sétákat és foglalkozásokat igyekszünk pótolni, ezúttal a meseírás napjához kapcsolódó érdekességekkel folytatjuk.

Mit esznek az Állatkert lakói?2020. március 26.

Mit eszik az oroszlán, a hangyász, a cápa vagy éppen a kenguru? Hogyan lakatunk jól több mint tízezer állatot nap mint nap? Mi van az Állatkert bevásárlólistáján? Legújabb cikkünk ezekre a kérdésekre is választ ad.

Állatkerti rejtvények2020. március 25.

A digitális állatkert nem jelenti feltétlenül azt, hogy a monitor előtt kell ülni. A ma elkészült, PDF formátumban letölthető tartalmak között akad rejtvény és rajzos játék, de még kézműves ötlet is. Elő a tollal, ollóval és a színes ceruzákkal!

Ismerjük meg a háziállatokat!2020. március 20.

A háziállatok, gazdasági haszonállatok nélkül elképzelhetetlen lenne az életünk. De vajon mit érdemes tudni róluk? Hogyan háziasítottuk őket? Hogyan formálták a történelmet és miként vesznek részt mai életünkben?