Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 3300 HUF Gyermek jegy: 2200 HUF

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Digitális Állatkert

Oktatási csomag az állati szuperérzékekről2020. május 29.

Hogyan látnak, hallanak, érzékelnek az állatok, és milyen állati „szuperérzékek” léteznek? Legújabb oktatási csomagunkban ezt a témakört járjuk körül. A letölthető és kinyomtatható tartalmaknak a pedagógusok mellett a szülők is hasznát vehetik.

Érdekeségek pünkösdre és gyermeknapra2020. május 27.

Digitális Állatkert sorozatunkban ezúttal a pünkösdhöz és a gyermeknaphoz kapcsolódó érdekességekkel készültünk. A letölthető és kinyomtatható tartalmakat, nemcsak pedagógusoknak szánjuk, hanem a szülőknek, sőt közvetlenül a gyerekeknek is.

Oktatási csomag a vadállatmentésről2020. május 22.

Korábbi oktatási csomagjaink témái az emberszabásúak, az ökotudatos praktikák, a mikroszkopikus élőlények és a háziállatok, társállatok voltak. Letölthető és kinyomtatható segédanyagainknak pedagógusok és szülők is hasznát vehetik.

A Magyar Természet Napja2020. május 20.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében, kapcsolódva a május 22-i Magyar Természet Napjával kapcsolatos érdekességekkel, letölthető és kinyomtatható anyagokkal készültünk.

Velünk élő állatok oktatási csomag2020. május 15.

Legújabb oktatási csomagunk témakörei a háziállatok, társállatok, illetve a felelős állattartás. A kinyomtatható és letölthető anyagokat elsősorban pedagógusoknak szánjuk segédanyagként, de a gyermekkel otthon foglalkozó szülők is hasznát vehetik.

Érdekességek fákról és madarakról2020. május 13.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében, kapcsolódva a madarak és fák napjához, de az épp most zajló Közösségek Hetéhez is, a madarakkal és a fákkal kapcsolatos érdekességekkel, letölthető és kinyomtatható anyagokkal készültünk.

Állatkert egy vízcseppben oktatási csomag2020. május 8.

Harmadik oktatási csomagunk a felfedező kedvű természetbúvároknak szól, és azoknak, akiknél lapul egy mikroszkóp a szekrény mélyén, de még nem volt alkalom rá, hogy kipróbálják.

Érdekességek a nemzetközi medvenapra2020. május 6.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében – a nemzetközi medvenap alkalmából – ezúttal a medvékkel kapcsolatos letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk.

Állatkerti Zöldműhely pedagógusoknak2020. április 30.

Második digitális oktatási csomagunk az állatkerti Zöldműhely ökotudatos praktikáiból ad válogatást.

Érdekességek a méhek napjára2020. április 29.

Digitális Állatkert sorozatunk legújabb részében – a csütörtökre eső méhek napja alkalmából – ezúttal a méhekkel kapcsolatos letölthető és kinyomtatható érdekességekkel, rejtvénnyel, kézműves foglalkoztatóval készültünk.