Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Digitális Állatkert

Minden, ami fóka – új családi foglalkoztató füzet2021. április 21.

Digitális Állatkert programunk részeként tovább folytatódik a letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetek sorozata, ezúttal a fókákról szóló füzettel. Sok-sok érdekesség, játékos feladatok, kézműveskedés.

Minden, ami pingvin – új családi foglalkoztató füzet2021. április 7.

Digitális Állatkert programunk részeként folytatódik a letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetek sorozata, ezúttal a pingvinekről szóló füzettel. Sok-sok érdekesség, játékos feladványok, kézműveskedés.

Minden, ami vidra – új családi foglalkoztató füzet2021. március 24.

Digitális Állatkert programunk részeként folytatódik a letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetek sorozata, ezúttal a vidrákról szóló füzettel. Sok-sok érdekesség, játékos feladványok, kézműveskedés.

Mackófarsang online: Balu kalandjai2021. február 3.

A szombaton kezdődött online Mackófarsang méltó lezárásaként ezúttal Balu, a barnamedve kalandjaiba kínálunk bepillantást legújabb kisfilmünk segítségével: almaszedés a medencéből egyensúlyozási gyakorlattal egybekötve.

Minden, ami medve!2021. február 2.

Az online Mackófarsang részeként ezúttal három letölthető és kinyomtatható füzetet is közzéteszünk, sok-sok érdekességgel a különféle medvefajokról, a névrokonokról, és arról, hogy a medvék milyen kulturális lenyomatot hagytak civilizációnkon.

Mackófarsang online: Taiko már első csobbanásával híressé vált2021. február 1.

Ősszel érkezett új jegesmedvénkről, Taikóról november 13-án adtunk hírt először, megosztva egy képet a termetes állat első budapesti csobbanásáról, amit aztán sok médium átvett. A Mackófarsang alkalmából most külön kisfilmben mesélünk róla.

Mackófarsang online: 155 év medvéi2021. január 31.

Az online Mackófarsang részeként ezúttal az elmúlt 155 évben Állatkertünkben élt medvéknek szenteltünk egy letölthető és kinyomtatható füzetet. Mesélünk Kristófról, Deák Ferenc kedvencéről, vagy Nóráról, aki nápolyiért útba ejtette az édességárust.

Mackófarsang online: letölthető családi foglalkoztató füzet2021. január 30.

A Mackófarsanghoz kapcsolódó, letölthető és kinyomtatható családi foglalkoztató füzetünkben medvés érdekességek, rejtvények, játékos feladványok és kreatív kézműveskedésre bátorító ötletek is helyet kaptak, amiket a család akár együtt is kipróbálhat.

Oktatási csomag: populációk és változásuk2020. december 18.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a tizenkettedik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája populációk és változásuk: a természetben és az állatkertekben.

Állatkerti világ: állatkerti állatok2020. december 16.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben az állatkertben élő állatokat mutatjuk be nektek. Ez már a sorozat tizennegyedik és egyben az évben az utolsó is, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.