Nyitvatartás

 

November 11-től ZÁRVA további intézkedésig

Jegyinformációk

 

Olvasd el, hogyan változik belépőink érvényessége.

Digitális Állatkert

Állatkerti világ: természeti értékeink védelme2020. november 25.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a természeti értékeink védelmével, az állatvédelemmel foglalkozunk. Ez már a sorozat tizenegyedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Hulladékcsökkentési Hét: komposztálás a kertben2020. november 24.

A komposztálás kiváló lehetőség a hulladékcsökkentésre, a kertben keletkező zöldhulladék újrahasznosítására! Letölthető és kinyomtatható füzetünkből minden fontosat meg lehet tudni arról, mit és hogyan érdemes komposztálni.

Hulladékcsökkentési hét: Kreatív hulladékhasznosítás2020. november 20.

A hulladékok egy részét a kreatív kézműveskedésben is fel lehet használni. Az Európai Hulladékcsökkentési Hét jegyében egy olyan letölthető és kinyomtatható kézműves foglalkoztatót állítottunk össze, amely több ilyen ötletet is tartalmaz.

Oktatási csomag: az érzékelés biológiája2020. november 20.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a hetedik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája az érzékelés biológiája.

Állatkerti világ: fák, bokrok és ízeltlábúak2020. november 18.

Mostani családi foglalkoztató füzetünkben a fásszárú növényekkel és az ízeltlábúakkal foglalkozunk. Ez már a sorozat tizedik füzete, az előző füzetek megtalálhatóak weboldalunk digitális állatkert menüpontjában.

Oktatási csomag: miniatűr állatkert a szolgálatunkban2020. november 13.

ZooTanoda sorozatunk októberi újraindulása óta már a hatodik csomaggal jelentkezik. Legújabb füzetünk témája a mikroorganizmusok.

Állatkerti világ: növekedés, fejlődés2020. november 11.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben az állatok növekedésével és fejlődésével foglalkozunk. Ez már a sorozat kilencedik füzete, az előző nyolc központi témája az évszakok, az állatok táplálkozása, alkalmazkodása, érzékelése és a közlekedés voltak.

Oktatási csomag az állatok szaporodásáról2020. november 6.

Hogyan szaporodnak a rovarok, a madarak vagy az emlősök? Legfrissebb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunkban a szaporodás témakörét járjuk körül. Pedagógusoknak és szülőknek is ajánljuk.

Állatkerti világ: Közlekedés, tájékozódás, felelősség2020. november 4.

Legújabb családi foglalkoztató füzetünkben közlekedéssel, tájékozódással és a felelősséggel foglalkozunk. Ez már a sorozat nyolcadik füzete, az előző hét központi témája az évszakok, az állatok táplálkozása, alkalmazkodása és érzékelése voltak.

Oktatási csomag a természetvédelemről és az Állatkertek szerepéről2020. október 31.

Mit kell tudni a természetvédelemről és mi a modern Állatkertek szerepe a fajmegőrzésben? Legfrissebb letölthető és kinyomtatható oktatási csomagunkban ezeket a témákat járja körül. Pedagógusoknak és szülőknek is ajánljuk.