Jegyárak, jegyvásárlás


A 2020. március 31-ig érvényes elővételi jegyek,
felhasználhatók 2020. december 31-ig.

Nyitvatartás

 

Március 15-től ZÁRVA további intézkedésig

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Újabb kisfilm az állatkerti állatorvosok munkájáról2020. április 6.

Újabb kisfilmmel folytatódik az állatkerti állatorvosok munkáját bemutató sorozat. A legújabb epizódban a nézők ismét dr. Sós Endrével tarthatnak, ezúttal a Sünispotályba, a mentett állatok bemutató mentőközpontjába.

Virágpompa a zárt kapuk mögött2020. április 3.

A kényszerű zárva tartás a nagyközönség most nem láthatja, így a világhálón keresztül mutatjuk meg Állatkertünk parkjának virágzó díszfáit. Nemcsak a japáncseresznyék és a vérszilvák, hanem a liliomfák is virágoktól roskadoznak.

Így ébred az Állatkert2020. március 30.

Legújabb kisfilmünkben megmutatjuk, hogy ébred mostanában az Állatkert. Bár a kapuk zárva, a sétányok pedig üresek, munkatársaink most is a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel gondoskodnak az itt lakó mintegy tízezer állatról.

Óriásvidra kölykök először Magyarországon!2020. március 27.

Óriásvidra párunk, Cumana és Madidi ősz óta vannak együtt. Találkozásuk szerelem volt első látásra, így nagyon bizakodtunk, hogy hamarosan kölykeik is születnek. Most kisfilmen is megmutatjuk az első hazai óriásvidrák világra jövetelét.

Tesszük a dolgunkat!2020. március 23.

Bár a koronavírus miatt már több mint egy hete nem fogadhatunk látogatókat, a zárt kapuk mögött mi azóta is tesszük a dolgunkat. Mindent megszerveztünk, hogy állatainkról és növényeinkről továbbra is a legmagasabb színvonalon gondoskodjunk.

Kisfilm a lajhárgyerekről2020. március 20.

Megígértük, hogy ha már a koronavírus miatt zárva kell tartanunk, a szokásosnál is gyakrabban teszünk közzé kisfilmeket Állatkertünk lakóiról. Most épp Kuglófról, a Pálmaházban cseperedő kislajhárról mutatunk néhány filmkockát.

Kisfilm az állatkerti állatorvos munkájáról2020. március 16.

Legújabb kisfilmünk az állatkerti állatorvos munkájába nyújt bepillantást. A kamera segítségével most néhány perc erejéig dr. Sós Endre főállatorvossal tarthatunk. A páciensek között van rétisas, komodói sárkány, sőt még orrszarvú is.

Virágzik a tőzike is2020. március 11.

Miközben a főbejárattól induló sétányok mentén a hóvirág és a ligeti csillagvirág alkot szinte összefüggő virágszőnyeget, a Xántus-ház előtti lejtőn, a Sziklakertnél virágzó tőzikéket is láthat a nagyközönség. Virágnézőbe is érdemes eljönni hozzánk!

A gondozók nevelik Zulut, a kis szurikátát2020. március 9.

A nagy népszerűségnek örvendő szurikáták Állatkertünkben évtizedek óta rendszeresen szaporodnak. Ám időnként előfordul, hogy egy-egy kölyöknél gondozóinknak kell elvállalniuk a pótmama szerepét. Így történt ez a kis Zulu esetében is.

Tréning a Cápasuliban2020. március 6.

Nemcsak a fókákkal és az elefántokkal, hanem sok más állattal, például a Cápasuli lakóival is szoktunk tréningezni. Ez jó elfoglaltság az állatoknak, és a velük való közös munkát is megkönnyíti. Ízelítőként egy kisfilmet is mutatunk a tréningről.