Nyitvatartás

H-P:9.00-16.00 Szo-V:9.00-16.00
Bővebben>>>Tél

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 4500 HUF Gyermek jegy: 3200 HUF

Oktatási rendezvények

JELES NAPOK ÉS TEMATIKUS PROGRAMOK

Jeles napokhoz kötődően ismeretterjesztő és oktatási rendezvényeket szervezünk. Ezen programok alkalmával hétköznapokon általában a csoportokat várjuk érdekes és változatos programokkal, míg a hétvégi napokon a családokat. Pedagógus kollégák számára szakmai nyílt napokat tartunk évente kétszer (tavasszal és ősszel). A programokat az együttműködő partnerszervezetekkel közösen szervezzük, sok játékkal, élményekkel, kézműves tevékenységekkel.

A részletes programról és a részvétel feltételeiről mindig az aktuális rendezvény előtti hetekben tájékozódhatnak a www.zoobudapest.com honlapon. 

TÉMAHETEK

A Fenntarthatósági és Állatvédelmi témahetet a tanév rendjébe illesztett témahetekhez kapcsoltan szervezzük az Állatkertben. A Fenntarthatósági témahéten természetvédelemmel, a biológiai sokféleség megőrzésével, környezeti problémákkal kapcsolatos témákat dolgozunk fel, míg az Állatvédelmi témahéten cél a gyermekek szemléletformálása, ezzel kialakítva a belső motivációt a cselekvő és fenntartható állatvédelemre. A feladatokat elsősorban korosztályhoz igazított feladatlapos (analóg és digitális megoldásban történő) keresőjáték formájában kivitelezzük.

A program a megadott hét tanítási napjain 10-től 16 óráig érhető el.

A részvételhez előregisztráció szükséges, amelyről előzetesen, hírlevél formájában tájékoztatjuk a pedagógus kollégákat, valamint a zooped@zoobudapest.com e-mail címen lehet érdeklődni. A programon való részvételhez csak a belépőjegyet (tanulmányi jegy vagy bérlet) kell kifizetni, a foglalkozási díjat nem.

A részletes programról és a részvétel feltételeiről mindig az aktuális rendezvény előtti hetekben tudnak tájékozódni a zooped@zoobudapest.com e-mail címen vagy honlapunkon (https://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo).

JELEN TANÉVRE TERVEZETT RENDEZVÉNYEINK:

PEDAGÓGUS NYÍLT NAP

A pedagógus kollégák számára szakmai nyílt napokat rendezünk.

Hagyományosan, évente két alkalommal, ősszel és tavasszal Pedagógus Nyílt Napokat szervezünk, melyek keretében gazdag programkínálattal várjuk az Állatkertben folyó oktatási-nevelési lehetőségekre kíváncsi kollégákat. Ilyenkor az újdonságok ismertetése mellett szakmai programokat szervezünk. Részt lehet venni tematikus állatkerti sétán, élményalapú zoopedagógiai foglalkozásokon, szakmai előadásokon és kreatív kézműves gyakorlatokon is.

A tematikus szakmai programokon túl kiváló alkalom ez arra is, hogy az Állatkertben zajló, látogatóknak szóló programokba bekapcsolódhassanak.

A 2023/2024-es tanév első pedagógus nyílt napja 2023. október 14-én, szombaton kerül megrendezésre.
A részletes programról és a regisztráció feltételeiről honlapunkon tájékozódhatnak, vagy az alábbi elérhetőségen kérhetnek részletesebb információt: oktatas@zoobudapest.com. A pedagógus napi rendezvények pedagógusigazolvánnyal kedvezményesen látogathatóak

HÍRLEVÉLFELIRATKOZÁS
Az Állatkert oktatási-nevelési hírlevelére való feliratkozásról érdeklődjön a zooped@zoobudapest.com oldalon!