Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Oktatási rendezvények

JELES NAPOK ÉS TEMATIKUS PROGRAMOK

Jeles napokhoz kötődően ismeretterjesztő és oktatási rendezvényeket szervezünk. Ezen programok alkalmával hétköznapokon általában a csoportokat várjuk érdekes és változatos programokkal, míg a hétvégi napokon a családokat. Pedagógus kollégák számára szakmai nyílt napokat tartunk évente kétszer (tavasszal és ősszel). A programokat az együttműködő partnerszervezetekkel közösen szervezzük, sok játékkal, élményekkel, kézműves tevékenységekkel.

A részletes programról és a részvétel feltételeiről mindig az aktuális rendezvény előtti hetekben tájékozódhatnak a www.zoobudapest.com honlapon. 

TÉMAHETEK

A Fenntarthatósági és Állatvédelmi témahetet a tanév rendjébe illesztett témahetekhez kapcsoltan szervezzük az Állatkertben. A Fenntarthatósági témahéten természetvédelemmel, a biológiai sokféleség megőrzésével, környezeti problémákkal kapcsolatos témákat dolgozunk fel, míg az Állatvédelmi témahéten cél a gyermekek szemléletformálása, ezzel kialakítva a belső motivációt a cselekvő és fenntartható állatvédelemre. 

A program a megadott hét tanítási napjain 10-től 16 óráig érhető el.

2024. április 22-26. között kerül megrendezésre Állatkertünkben is Fenntarthatósági témahét. A meghirdetett programokról részletes tájékoztatót az alábbi oldalon találhatnak.

A részvételhez előregisztráció szükséges, amelyről előzetesen, hírlevél formájában tájékoztatjuk a pedagógus kollégákat, valamint a zooped@zoobudapest.com e-mail címen lehet érdeklődni. 

A részletes programról és a részvétel feltételeiről mindig az aktuális rendezvény előtti hetekben tudnak tájékozódni a zooped@zoobudapest.com e-mail címen vagy honlapunkon. 

JELEN TANÉVRE TERVEZETT RENDEZVÉNYEINK:

Állatvédelmi témahét 2023.10.02-06. (hétfő-péntek)
Állatszeretet Ünnep 2023.10.06-08. (péntek-vasárnap)
Vadvilág Nap 2024.03.03. (szombat)
Föld Fesztivál 2024.04.19-21. (péntek-vasárnap)
Fenntarthatósági Témahét 2024.04.22-26. (hétfő-péntek)
Pedagógus Nyílt Nap 2024.04.27. (szombat)
Biodiverzitás napja
(Digitális megjelenés)
2024.05.22. (szerda)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

PEDAGÓGUS NYÍLT NAP

Szerezz élményeket, tapasztalatot! Gyűjts ötleteket, ismereteket! Vegyél részt!

Hagyományosan, évente két alkalommal, ősszel és tavasszal Pedagógus Nyílt Napot szervezünk, melyek keretében gazdag programkínálattal várjuk az állatkerti oktatási-nevelési lehetőségekre kíváncsi kollégákat. A felkínált sokféle szakmai program között vannak gyakorlati bemutatók, zoopedagógiai foglalkozások, kézműves tevékenységek, amin keresztül az Állatkertben folyó oktatási-nevelési munkába lehet bepillantani.
Emellett részt lehet venni az újdonságokat ismertető tematikus sétákon, az állatgyűjteményt bemutató szakvezetéseken és az Állatkert természetmegőrzési, vadállatvédelmi munkájába, szakmai kulisszatitkaiba is betekinthetünk a szakemberek által tartott előadásokon. Családdal érkező résztvevőink a varázshegyi interaktív szakmabemutató standok programjába, valamint a Légy-ott közönségprogramokba tudnak bekapcsolódni.

A 2023/2024-es tanév tavaszi pedagógus nyílt napját 2024. április 27-én, szombaton rendezzük meg.

A részletes programról ITT tájékozódhatnak, regisztrálni az eseményekre pedig ITT tudnak. A pedagógus nyílt napon a belépés pedagógusigazolvánnyal nagyon kedvezményesen, 400,- Ft-os regisztrációs jegy megvételével történhet. További információt az alábbi elérhetőségen kérhetnek: oktatas@zoobudapest.com

HÍRLEVÉLFELIRATKOZÁS
Az Állatkert oktatási-nevelési hírlevelére való feliratkozásról érdeklődjön a zooped@zoobudapest.com oldalon!