Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Szeretettel ölel az Állatkert 2022. február 10.

Legújabb kisfilmünket a közelgő Valentin-napra való ráhangolódás jegyében tesszük közzé, idilli képsorokkal emlékeztetve arra, hogy milyen sok kisállat jött világra az elmúlt hónapokban állataink szerelmi életének gyümölcseként.

Hamarosan itt a Valentin-nap, amelyre mindenekelőtt Valentin-napi páros kedvezményekkel készülünk. Méghozzá nemcsak a tulajdonképpeni Bálint napján, hanem már az előtte lévő két hétvégi napon, tehát szombattól egészen hétfőig (február 12-től 14-ig). Ezen a három napon ketten egy jegy áráért kereshetik fel az Állatkertet a szerelmespárok, és mindenki más is, aki szívesen megosztaná az állatkerti látogatás élményét egy szívéhez közel álló személlyel, testvérrel, baráttal, komával, rokonnal... A páros belépőjegyek mellett ezen a három napon további kedvezmények várják a látogatókat a kert egyes vendéglátóhelyein, az ajándékboltban, sőt még az Állatkerthez tartozó vurstli zónában is.

Valentin-napi előzetesként ezekkel az idilli, szívet melengető képsorokkal emlékeztetünk arra, hogy a kertben lakó állatok szerelmi életének mostanában különösen sok gyümölcse született, hiszen számos kisállat, kölyök és fióka jött világra az elmúlt hónapokban.