Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

„Sztártesók” az Állatkerti Alapítvány születésnapi koncertjén 2017. május 23.

Eláruljuk, kik lesznek az augusztus 23-i ráadáskoncert fellépői. Az Alapítvány 25. születésnapja alkalmából szervezett előadáson Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Tomi és Vastag Csaba, valamint Király Linda és Király Viktor varázsolják el a közönséget.

Király Linda és Király Viktor, Tóth Vera és Tóth Gabi, valamint Vastag Csaba és Vastag Tamás lesznek a fellépői annak az augusztus 23-án este megrendezésre kerülő jótékonysági koncertnek, amelyre az Állatkerti Alapítvány 25. születésnapja alkalmából kerül sor. A „sztártesók” egy különleges, kimondottan erre az alkalomra írt dalt is előadnak, amely dal egyébként Rakonczai Viktor és Orbán Tamás közös szerzeménye.

A koncert 20 óra 30 perckor kezdődik az állatkerti Főkapunál lévő téren, amely az állatkerti zenés programok egyik hagyományos helyszínének számít. A belépőjegyek az Alapítványnak tett adományként már megválthatók (3700 forintos áron) a főbejárat melletti alapítványi irodában, illetve a Jegymester országos jegyirodai hálózatánál (online: www.jegymester.hu). Az alapítványnál emellett – korlátozott számban – kiemelt támogatói jegyek is kaphatók (10.000 forintért). A kiemelt támogatók az előadást VIP-ülőhelyekről élvezhetik, és meghívást kapnak a koncertet követő állófogadásra is.

Az Állatkerti Alapítvány jubileumi koncertje egyúttal ráadáskoncert is, hiszen az azt megelőző hét héten keresztül, július 5-től augusztus 16-ig minden szerda estén lesz egy zenei csemegét jelentő koncert az Állatkertben, a hagyományos Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat keretében. E hét eseményhez képest jelent tehát ráadást az augusztus 23-i „sztártesók” koncert.

A nyáresti koncertek részletes programja, illetve a jegyekkel kapcsolatos további információk itt olvasatók.