Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Találkozzunk az Utazás kiállításon! 2024. február 18.

Idén is ott leszünk az Utazás kiállításon, amelyre február 22-től 25-ig kerül sor a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központon. Az A pavilon 8. Állatkert sziget/Zoo island standjánál állatos élményekkel és kedvezményes állatkerti jegyekkel várjuk az érdeklődőket.

A kiállításról

Február 22. és 25. között rendezik meg a 46. Utazás kiállítást, amelynek helyszíne ezúttal is a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ (Budapest, X. kerület, Albertirsai út 10.) lesz. A kiállítás látogatóit élményszigetek várják, ahol igazi vízi világ, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több, mint 50 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

Idén is kiemelt szerepet kap egy hazai és egy határon túli térség, a kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, ahol festői természet, forró forrásvizek, mesés tengerparti városok, aranyhomokos strandok, történelmi kincsek, figyelemre méltó kolostorok, felejthetetlen hegyi kilátás és változatos sportolási lehetőségek várják a turistákat.

A belföldi díszvendég 2024-ben Gyula, a történelmi fürdőváros és Békés Vármegye, ahol a vidék kincsestára őrzi évszázadok emlékeit, kastélyok rejtelmeit, az Almásyak, a Wenckheimek és a Tisza család örökségét, emellett gyógyhelyi környezet, természetközeli kalandok, az ártéri erdők csendje és a végeláthatatlan puszta nyugalma, valamint a gasztrofesztiválok zsongása csábítja az odalátogatókat.

A rendezvény számos további programot tartogat, hiszen újra lesz Blogger Corner, Fesztivál Sziget, Járatlan Utakon Fesztivál és Afrika Expo is.

Az Utazás kiállításról további információk itt olvashatók.

Állatkerti élménysziget az Utazás kiállításon

Az Állatkert is részt vesz a megújult Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszten. Standunkat az A pavilonban, az élményszigetek közül 8-as számmal jelzett „Állatkert Sziget/Zoo Island" néven találjátok meg (ez az A pavilon 206A standjának felel meg).

Négy fő tematikával készülünk számotokra, mellyel jobban megismerhetitek az Állatkert tevékenységét.

Csütörtökön bepillantást kaptok állatgondozóink mindennapjába, megismerkedhettek egy elefántgondozóval és egy orrszarvú gondozóval. Részesei lehettek egy majdnem igazi elefánttréningnek is.

Pénteken oktatási szakembereink várnak benneteket standunkon, bemutatják nektek zoopedagógiai kínálatunkat, szakköreinket és táborainkat.

Szombaton a Vadállatmentő Központunk munkáját ismerhetitek meg, és játékos feladatlapokon tehetitek tudásotokat próbára.

Vasárnap rovarkülönlegességeket mutatunk be, és bátorságotokat is próbára tehetitek.

Állatbemutatós kollégáink minden nap egy-egy élő állattal Légyott! élményprogramot tartanak rövid ismeretterjesztő előadás kíséretében. Minden nap 10-12 óra közt várnak állataink szelfire!

csütörtök: uhu (Bubo bubo), patkány (Rattus)

péntek: holló (Corvus corax), farksodró (Potos flavus)

szombat: uhu (Bubo bubo), patkány (Rattus)

vasárnap: gyöngybagoly (Tyto alba), harris-héja (Parabuteo unicinctus)

Standunkon 20% kedvezménnyel tudtok állatkerti belépőjegyeket vásárolni bankkártyás fizetési lehetőséggel. A vásárlástól 2024.április 30-ig tudjátok felhasználni ezeket a kedvezményes jegyeket.

Utazás+ Felnőtt jegy 3.600 Ft
Utazás+ Gyermekjegy 2-18 éves korig
14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják az állatkertet.
2.500 Ft
Utazás+ Diákjegy
18 év fölött - érvényes diákigazolvány bemutatása szükséges!
2.500 Ft
Utazás+ Szeniorjegy
65 év felettiek részére váltható, fényképes igazolvány bemutatása szükséges!
2.500 Ft
Utazás+ Családi jegy 1+1
Egy felnőtt és egy (18 éven aluli) gyermek részére
5.500 Ft
Utazás+ Családi jegy 1+2
Egy felnőtt és két (18 éven aluli) gyermek részére
7.500 Ft
Utazás+ Családi jegy 1+3
Egy felnőtt és három (18 éven aluli) gyermek részére
9.300 Ft
Utazás+ Családi jegy 1+4
Egy felnőtt és négy (18 éven aluli) gyermek részére
11.000 Ft
Utazás+ Családi jegy 2+1
Két felnőtt és egy (18 éven aluli) gyermek részére
8.800 Ft
Utazás+ Családi jegy 2+2
Két felnőtt és két (18 éven aluli) gyermek részére
10.600 Ft
Utazás+ Családi jegy 2+3
Két felnőtt és három (18 éven aluli) gyermek részére
12.300 Ft
Utazás+ Családi jegy 2+4
Két felnőtt és négy (18 éven aluli) gyermek részére
13.900 Ft