Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Tapsifülesek 2022. április 14.

Mindjárt itt a húsvét, így mára egy nyuszis kisfilmmel készültünk, még egyszer felhívva a figyelmet a felelős állattartásra, és persze Állatkertünk húsvéti programjaira, köztük is különösen a nyuszisimogatóra.

Több évtizedes hagyomány Állatkertünkben, hogy a húsvéti ünnepek közeledtével két fontos üzenetet igyekszünk eljuttatni mindenkihez. Az egyik, hogy a felelős állattartás jegyében csak az vásároljon nyulat, aki képes az állatról akár nyolc-tíz évig is felelős módon, a jó gazda gondosságával gondoskodni. A másik pedig, hogy a húsvéti hosszú hétvégén, tehát nagypéntektől húsvéthétfőig változatos programokkal várjuk a nagyközönséget. A két üzenet részben egymáshoz is kapcsolódik, hiszen egyik népszerű húsvéti programunk a nyuszisimogató, ami nemcsak jó alkalom arra, hogy a gyerekek találkozhassanak a nyuszikkal, hanem az otthoni nyúltartáshoz képest is alternatívát kínál. Ugyanezen ok miatt hirdet jelképes húsvéti nyuszi örökbefogadást az Állatkerti Alapítvány.

Azért, hogy mindezekre még egyszer felhívjuk a figyelmet, legújabb kisfilmünk témájául is a nyuszikat választottuk.

A nyuszik védelmével, illetve a róluk való felelős gondoskodással kapcsolatban néhány nappal ezelőtt egy részletesebb cikket is közzétettünk. A húsvéti programok itt olvashatók és érdemes tanulmányozni a látványetetések, állatbemutatók és tréningek kínálatát is, hiszen ezeket szintén megtartjuk a nagypéntektől húsvéthétfőig tartó négynapos időszakban is.

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.