Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3300 Ft Gyermek: 2200 Ft Diák: 2500 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Vasárnapig üzemelnek a Holnemvolt Park játékai 2014. október 30.

Aki még idén szeretne felülni a hullámvasútra, illetve a többi játékra, annak mindenképpen érdemes vasárnapig felkeresni a Holnemvolt Parkot. November 2-án ugyanis lezárul a játéküzemek idei szezonja.

Lassan véget ér a Holnemvolt Park játéküzemeinek szezonja. Ezért aki még az idei esztendőben ki szeretné próbálni a műemléki körhintát, a barlangvasutat, a hullámvasutat, a mesecsónakot, a tréfás dzsungelvasutat, az elvarázsolt kastélyt és a többi játékot, annak vasárnapig feltétlenül érdemes eljönnie. November 3-tól ugyanis a téli szezon szerint működik majd a Holnemvolt Park. Ez azt jelenti, hogy a játékok tavaszig üzemen kívül lesznek, ám a területen lakó mintegy harmincféle állat továbbra is látogatható lesz. A Holnemvolt Park Állatkerti körútra nyíló bejárata 3-ától zárva lesz, a területre az Állatkert felől lehet majd bemenni, amihez természetesen állatkerti belépőjegyet kell majd váltani.

A játéküzemek ősztől tavaszig tartó leállása egyébként nem újdonság, a korábbi üzemeltetők ebben az időszakban zárva is tartottak. A Holnemvolt Park azonban nem lesz bezárva télen sem (ahogyan az Állatkert is nyitva áll az év minden napján), hiszen sok állat ezen a területen látható. A Holnemvolt Park állattartó létesítményei tehát továbbra is várják majd az állatkerti látogatókat.

Mielőtt a szezon véget érne, október 31-én pénteken este egy szellemes és fergeteges Halloween partival várjuk a közönséget. A hullámvasút barátainak azonban nem árt észben tartaniuk, hogy ez a játéküzem csak nappali fényben üzemeltethető, tehát ha valaki feltétlenül szeretne felülni a hullámvasútra, ezt a hátralévő napok során legkésőbb 16:30-ig teheti meg.

A Holnemvolt Park látogatóinak az április végi megnyitás óta egyébként már jóval meghaladta a 400 ezret, s vasárnapig várhatóan a 450 ezret is eléri. Ez a szám több mint 150 ezerrel haladja meg az egykori Vidámpark éves látogatószámának az utolsó néhány évben mért átlagát.