Nyitvatartás

H-P:9.00-18.00 Szo-V:9.00-19.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Állatvédelmi Témahét az Állatkertben, 2023

Időpont: 2023. október 2. 10:00 — 2023. október 8. 16:00

Ismét Állatvédelmi Témahét az Állatkertben, mely október 2-8. között kerül.megrendezésre!

A témahét fő témája a felelős állattartás és állatvédelem, így mi is ehhez kapcsolódva hirdetünk meg óvodás és iskolás csoportok számára extra zooepdagógiai és kézműves foglalkozásokat október 2. és 6. között. A zoopedagógiai foglalkozások a zooped@zoobudapest.com e-mail címen tudnak az intézmények jelentkezni, kézműves foglalkozásra pedig az alábbi űrlap kitöltésével ITT!

Mindezek mellett október 3-8. között a Főkapu terünkön állatvédő szervezetekkel, alapítványokkal és egyesületekkel találkozhat a nagyközönség, ahol megismerkedhetnek programjaikkal és céljaikkal.

A következő szervezetekkel lehet találkozni a hét folyamán:
Kedd (2023.10.03.): Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány
Szerda (2023.10.04.): Óbudai Kutyás Egyesület
Csütörtök (2023.10.05.): Mancs-Rancs Állatvédelmi Alapítvány
Péntek (2023.10.06.): ZöldEb Egyesület
Szombat (2023.10.07.): Baráthegyi Segítő és Vakvezető Kutya Iskola Alapítvány
Vasárnap (2023.10.08.): Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület

A hetet pedig az Állatszeretet Ünnepünkkel zárjuk, ahol a látogatók találkozhatnak a Vadállatmentő Központ állataival, a zoopedagógus csapatunk rengeteg szemléletformáló játékkal készül, kézműves csapatunk az Állatok világnapja köré építve és környezetvédelmet figyelembe véve készül programjával. Együttműködő partnerünk lesz a rendezvényen többek között a Herman Ottó Intézet, Vadonleső Program, Pangea Kulturális és Természetvédelmi Egyesület, MME, WWF, Sárosi Méhészet, Magyar Környezeti Nevelési Egyesület.

Részletes program hamarosan elérhető lesz!

A programok általános állatkerti belépőjeggyel, éves bérlettel és 4 évszakos bérlettel is látogathatóak.

Oktatási csoportok részére most hétvégén is intézményi jeggyel látogathatók a programok.

Az extra zoopedagógiai és kézműves foglalkozások pedig most ezen a héten a meghirdetett témákban díjmentesek. További információk EZEN A LINKEN és zooped@zoobudapest.com címen!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvétel készül! A rendezvényen való részvétellel hozzájárul a rögzítéshez. A fényképeket az Állatkert a honlapján vagy közösségi oldalán használhatja fel népszerűsítés céljából! Amennyiben a felvételeken nem kíván szerepelni, kérem, törlési igényét utólag jelezze a felvételt rögzítő munkatárs felé, illetve az Állatkertnek írásos formában az info@zoobudapest.com címen.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!