Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Halloween az Állatkertben 2023

Időpont: 2023. október 27. 18:00 — 23:00

Október 27-én pénteken, este 6-tól éjjel 11 óráig különleges halloweeni programokkal várjuk az érdeklődőket az Állatkertben. Boszorkánykonyha, bátorságpróba, tüzes produkciók és rémisztő állatok!

Nap közben az Állatkert a szokásos rend szerint működik, majd este bezár, 18 órakor pedig újra kinyit, már az állatkerti halloweenre érkező látogatók előtt.

Milyen izgalmakkal és látványosságokkal készülünk nektek? Íme egy kis ízelítő ...

Látványos tűzzsonglőr bemutatókat nézhetek meg több helyszínen is az este folyamán. Halloweeni állatbemutatóinkon borzonghattok, kézbe vehettek csúszómászókat és ízeltlábúakat. Igazi kígyóetetést is figyelemmel kísérhettek és állati csontokat tapizhattok, majd a bátorságotokat is próbára tehetitek A Pálmaparkban rémkeresésbe is bekapcsolódhattok és a Tündérkertben mesebeli lényekkel szelfizhettek. A Kisszikla sötét barlangjában mágikus játékokban lehet részetek. A Banyáink sokévszázados tapasztalataikat osztják meg veletek a Banyatanyán, ahol betekinthettek jövőtök rejtelmeibe is.

Akinek kedve van egy egyedülálló hangulatú halloweeni estéhez egy különleges helyszínen, az tartson velünk!

Jegyvásárlási információk

Jegyárak:
• Halloween gyerekjegy (0-14 éves) 300 Ft,
• Halloween felnőttjegy (14 évestől) 6000 Ft.

Egyéb információk a jegyvásárláshoz:
• A jegyértékesítés az Állatkert ONLINE jegyértékesítési felületén és a Fővárosi Állat- és Növénykert helyszíni pénztáraiban (nyitvatartási időben) is lehetséges 2023.október 12. 15:00 órától folyamatosan.
• Az esti rendezvényre a nappali belépőjegyek, illetve a különféle állatkerti bérletek nem érvényesek, csak a Halloween az Állatkertben című rendezvényre megváltható jegyekkel látogatható.
• A rendezvény ideje alatt az Állatkert területén egyidőben legfeljebb 6000 fő tartózkodhat.
• A rendezvény ideje alatt a helyszíni pénztárak és a beléptetés 21:30 órakor zárnak.
• A programok a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően látogathatók, különös tekintettel a rendezvény napján aktuális járványügyi szabályokra.
• A programokon hang- és fényeffektusokat használunk.
• Az Állatkert bizonyos részei biztonsági és állatvédelmi okokból az esti rendezvényen lezárásra kerülnek.
• Az Állatkert területén őrizetlenül hagyott tárgyakért, illetve a vendégeink által maguknál tartott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget.
• A programváltozás jogát fenntartjuk. A programok meghirdetése, közzététele során a legnagyobb körültekintéssel járunk el, de előfordulhatnak kisebb változások a meghirdetetthez képest.
Az esemény esőszabályzata itt olvasható.

Figyelem! Enyhe eső, mérsékelt intenzitású szél esetén a kültéri események zárt térben kerülnek megrendezésre (állatbemutatók kivételével), amelyről honlapunkon és facebook oldalunkon 2023. október 27-én 16 óráig tájékoztatjuk látogatóinkat.

Íme a részletes programlap és letölthető PDF formátumban