Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 3000 Ft Gyermek: 2000 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00 Sz-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 20°C

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Párosan szép az élet!2018. május 30.

Aurora, a kispanda, és Čezi, a perzsa leopárd is új párt kapott a közelmúltban. Az új leopárdhímet Akhumnak, az új hím pandát pedig Haikunak hívják. Mindketten az európai tenyészprogram keretében kerültek Budapestre.

Megnyílt a Lepkekert2018. május 25.

Már látogatható a Pálmaház mögött, a sörényes hangyászok szomszédságában lévő Lepkekert, ahol most csaknem két tucat trópusi lepkefaj több száz egyedét csodálhatja meg a nagyközönség. Jön a gyereknap, irány a Lepkekert!

Lássuk a medvét!2018. május 24.

A közelgő nemzetközi gyereknapkor érdemes meglátogatni Állatkertünk egyik legújabb lakóját, a nemrégiben érkezett, tízesztendős hím barna medvét, akinek mostanában – új otthonával ismerkedve – a pancsolás a kedvenc szórakozása.

Nevet kapott a zebracsikó2018. május 11.

Remba, azaz „szépség” lett a neve a másfél hónapos zebracsikónak. A sokat hancúrozó zebrakislányt jelképesen akár örökbe is lehet fogadni, amire jó alkalmat kínál a Nevelőszülők Találkozója, amelyet vasárnap tartunk meg.

Majomszeretet2018. május 4.

Anya és gyermeke között különleges a kapcsolat. Nincs ez másképp a gorilláknál, így N’yaounda és kölyke, az alig több mint négy hónapos Indigo esetében sem. A szívmelengető pillanatokat megörökítő kisfilm önmagáért beszél.

Szemtől szemben a zsiráfokkal2018. május 3.

Hétvégente zsiráfetetésre is van lehetőség Állatkertünkben, egy olyan emelvényről, ahol látogatóink a zsiráfok fejmagasságába kerülhetnek. A programnak több előnye is van, és különleges élményt kínál az arra vállalkozóknak.

Arun vízilabdázik2018. április 30.

Legújabb kisfilmünkön Arun, a tavaly ősszel született elefántborjú látható, amint önfeledten pancsol a kifutóhoz tartozó medencében. A legjobban persze a labdát szereti gyötörni, de nagyon tetszik neki az is, amikor nekifutásból rohan a habok közé.

Kismalacok a cebui disznóknál2018. április 27.

A Fülöp-szigeteken őshonos, kritikusan veszélyeztetett cebui disznók rendszeresen megörvendeztetnek minket újabb és újabb kismalacokkal. Legutóbb a hónap elején született két apróság, akiket már a nagyközönség is láthat.

Virágpompa az Állatkertben2018. április 25.

Nemcsak az állatok, hanem a növények miatt is érdemes kilátogatni az Állatkertbe. Az egész park virágba borult. A cseresznyevirágzás utolsó napjai sziromszőnyeget terítenek a Japánkertre, a japán bazsarózsák pedig teljes szépségükben pompáznak.

Gyűrűsfarkú gyermekáldás2018. április 18.

Mostanában az Állatkert szinte minden sarkában kölyköket, fiókákat, cseperedő kisállatokat láthatunk. Így van ez a gyűrűsfarkú makiknál is, ahol a csaknem egyhónapos apróságot most már a látogatók is könnyen megleshetik.