Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt: 2800 Ft Gyermek: 1900 Ft Diák: 2000 Ft

Nyitvatartás

H-CS: 9:00-18:00 P-V: 9:00-19:00

Időjárásközepesen felhős 32°C

Hírek, újdonságok (Ezt látnod kell!)

Újra megnyílt a Lepkekert2017. május 30.

Néhány napja ismét látogatható a Lepkekert. A Pálmaház mögött található, szezonális látnivalónak számító bemutatóhelyen jelenleg 21 trópusi lepkefaj több száz egyedében gyönyörködhet a nagyközönség. Látogatóink be is sétálhatnak a lepkék közé.

Boldog születésnapot, Varázshegy!2017. május 26.

Pénteken ünnepeltük a Varázshegy ötödik születésnapját, sok programmal, látnivaló, sok-sok velünk ünneplő gyermekkel és felnőttel, és persze születésnapi tortával. 2012-es megnyitása óta hárommillió állatkerti látogató járt a Varázshegyben.

Az ötéves Varázshegy csodái III.2017. május 25.

Kéregpatkány, gundi, csupasz turkáló, tőrfarkú rák… sok-sok érdekes állatfajjal lehet találkozni a Varázshegyben. Jó alkalom erre a pénteki születésnapi rendezvény, sőt, ezen a napon a 2012-ben született gyermekek díjmentesen léphetnek be.

Az ötéves Varázshegy csodái II.2017. május 24.

A sokféle állat mellett életnagyságú ámbráscet modell, sőt egy neandervölgyi család is látható a Varázshegyben. E látnivalókat is érdemes felfedezni a Varázshegy pénteki születésnapi rendezvényén: a 2012-ben születetteknek díjmentes lesz a belépés.

Az ötéves Varázshegy csodái I.2017. május 23.

A Varázshegyben látható levélvágó hangyák hosszú sorban masíroznak a frissen vágott levéldarabokkal. E fáradhatatlan, dolgos ízeltlábúakkal is meg lehet ismerkedni pénteken, a Varázshegy ötödik születésnapjára szervezett program keretében.

„Sztártesók” az Állatkerti Alapítvány születésnapi koncertjén2017. május 23.

Eláruljuk, kik lesznek az augusztus 23-i ráadáskoncert fellépői. Az Alapítvány 25. születésnapja alkalmából szervezett előadáson Tóth Gabi, Tóth Vera, Vastag Tomi és Vastag Csaba, valamint Király Linda és Király Viktor varázsolják el a közönséget.

Légy ott! Fóka-móka az oroszlánfókáknál2017. május 19.

Hallott már a „Légy ott!” programokról? Így nevezzük az előre meghirdetett időpontban történő állatos eseményeket, látványetetéseket, tréningeket és más hasonló érdekes programokat. Ezek közé tartozik a Fóka-móka az oroszlánfókáknál.

Kismalacok a cebui disznóknál2017. május 18.

Két aranyos kismalac cseperedik a Mérgesház mellett látható cebui disznóknál. Ez már a harmadik alom azóta, hogy 2015-ben elkezdtünk foglalkozni ezzel a Fülöp-szigeteken őshonos, kritikusan veszélyeztetett trópusi sertésfélével.

Orangután hétköznapok2017. május 17.

Hattagú orangután közösségünk a látogatók kedvencei közé tartozik. Nemcsak azért, mert két kölyök is cseperedik náluk, hanem mert mindig történik valami. Szívesen merülnek önfeledt játékba, de megesik, hogy a „kalapdivat” jobban érdekli őket.

Panda, Pihe és Ralph séta közben2017. május 12.

Panda és Pihe bárányok, Ralph pedig egy póniló. Bár állandó lakhelyük átmenetileg nem látogatható, a gondozók rendszeresen sétáltatják őket a látogatók között. Így az Állatkertben járva egy kis szerencsével bárki összefuthat velük.