Nyitvatartás

H-P:9.00-17.30 Szo-V:9.00-18.00
Bővebben>>>Tavasz

Jegyárak, jegyvásárlás

Felnőtt jegy: 5000 HUF Gyermek jegy: 3500 HUF

Nevet keresünk a tapír kisfiúnak! 2021. július 10.

A nagyközönség segítségét kérjük annak eldöntésére, hogy mi legyen a június végén született tapír kisfiú neve. Három névre lehet szavazni egészen július 15-ig. A voksolás eredményét a rákövetkező napon tesszük majd közzé.

Honlapunkon már korábban beszámoltunk arról, hogy tapír tenyészpárunk, Suki és Géza nászából június 28-án egy aranyos kölyök született. Sőt, már képeket is mutattunk a jövevényről! Mivel egyelőre még nem sok látszik belőle, mert az anyuka nem igazán akar előjönni a szülőszobából, készítettünk egy kisfilmet, hogy megmutassuk, mi történik most a színfalak mögött, a tapírok istállójában. Persze azért az elkövetkező hetekben már arra számítunk, és abban is bízunk, hogy az anyuka és már talán a kicsi is egyre több időt töltenek majd a kifutóban, és akkor látogatóink is megcsodálhatják őket.

Ám addig még nevet kellene adni az apróságnak! Mivel már tudjuk, hogy a kistapír fiú, ennek alapján választottunk ki három előzsűrizett nevet, amelyekre ugyanúgy lehet szavazni, ahogy Hada, a 2020-ban született tapír kislány, a mostani kicsi nővére esetében is lehetett.

A három név, amire szavazni lehet, a következő:

A szavazatokat július 15-ig, csütörtök éjfélig várjuk. A voksolás eredményét pedig a rákövetkező napon, pénteken tesszük majd közzé.

Addig pedig itt a kisfilm is a kistapírról (és az anyukájáról), ahogy a cikk elején említettük:

Kíváncsi vagy, hogy mi történt mostanában még az Állatkertben? Ide kattintva elolvashatod további híreinket.